Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Στον κόσμο του


του Π.ΛΑΜΨΙΑ  από το ΕΘΝΟΣ



Εδώ που έχου­με φθά­σει κινδυ­νεύ­ουμε με ομαδική παρά­κρου­ση όχι μόνον με αυτά που μας συμβαί­νουν αλλά κυρίως με αυτά που ακού­με τώρα από τους πρωτα­γω­νι­στές της πο­ρείας καταστροφής. Μέσα στους πολλούς που έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν ξεχωρίζει ο κ. Γ. Παπαν­δρέου, ο οποίος προ­σπαθεί να μας αποδείξει ότι ζει σε έναν παράλληλο δικό του κόσμο. Τα όσα είπε την Πέμπτη στην Κοινο­βουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσαν απλώς να προκαλέσουν γέλια μέχρι δακρύων αν δεν θύμι­ζαν ότι ο άνθρωπος που μας έφερε την τρόικα βγήκε στο... αντάρτικο ενα­ντίον της και θέλει να τον πιστέψουμε.
Το ιδιότυπο μανιφέστο του Γιώρ­γου κατά της συντηρητικής Ευρώ­πης που δεν... καταλαβαίνει και η αμφι­σβήτηση της συνταγής που επέβα­λαν στη χώρα θα μπο­ρού­σε να είναι η προσέγγιση εκείνων που από την αρχή τάχθηκαν κατά του μνημονίου αλλά όχι του πρώην πρωθυπουργού. Ο κ. Παπανδρέου ανακάλυψε αίφνης τα σοσιαλιστικά ιδεώδη και ανα­πτύσ­σει θεωρίες για το δέον σαν να μην κυβέρνησε δύο και πλέον χρόνια με απόλυτη πυγμή και έναν περιορι­σμένο κύκλο συνεργατών χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέ­ναν.
Η απο­­γοήτευση όμως δεν είναι ο Γιώρ­γος, αλλά οι 150 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τον άκουγαν για δύο ώρες και βρέθηκαν (μόνον δύο) να του θυμίσουν τι έχει συμβεί στον τόπο από το 2009. Ολοι οι άλλοι είτε επέ­λεξαν τη σιωπή είτε μίλησαν και αυτοί αναπαράγοντας κατά το πλεί­στον ανοησίες πέρα και έξω από την οικτρή πραγματικότητα που βιώ­νουν οι πολίτες.
Οσοι νομίζουν ότι μπο­ρούν να περάσουν λάθρα από αυτήν τη λαίλαπα χωρίς να ανοί­ξουν το στό­μα τους για να μη δυσα­ρε­στή­σουν κανέναν είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου