Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.AddThis

Bookmark and Share

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Βενιζέλος: ναι, έχει περιοριστεί η εθνική μας κυριαρχία


από το Newsit
 
Ανοιχτά παραδέχθηκε στη Βουλή μάλιστα ο Ε. Βενιζέλος ότι έχει παραδοθεί στους δανειστές μας μέρος έστω της εθνικής κυριαρχίας στη χώρα. 
 
 
Χωρίς περιστροφές ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, αν και με άλλα λόγια, είπε ότι μας δανείζουν και κάνουν ό,τι θέλουν:
“Προ πολλού τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά η εθνική κυριαρχία έχει μια διάσταση οικονομική και αυτή η διάσταση έχει επίσης κόστος.... Πρέπει να πούμε αλήθειες ότι ναι έχει περιοριστεί η δημοσιονομική κυριαρχία είναι δύσκολο να στέκεσαι στην ευρωζώνη όταν είσαι ο δανειζόμενος”
είπε ο κ. Βενιζέλος και συνέχισε με “απειλές” εναντίον όσων αντιδρούν λέγοντας πως για να αποτινάξουμε τον ζυγό, πρέπει να ... ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις εντολές τους:
“το θεμα δεν είναι τι λενε διαφοροι Γερμανοι ή Ολλανδοι το θεμα είναι τι κανουμε εμείς εδώ μέσα, το παιχνίδι του μέλλοντος και της ασφάλειας της χωρας παιζεται εδώ και εδώ καποιοι παίζουν με τη φωτιά, νομίζουν ότι είμαστε υπο κανονικές συνθήκες ενώ τα πργαματα έχουν αλλάξει ριζικά.”
Και αν όλα αυτά είχαν και μια δόση επίθεσης κατά των άλλων πολιτικών κομμάτων ο Αντιπρόεδρος πέρασε στην ευθεία επίθεση και κατά των κοινωνικών αντιδράσεων λέγοντας ότι ουσιαστικά οι κινητοποιήσεις οδηγούν σε ανομία!
“Ο τόπος πρέπει να κυβερνιέται και να μην υπάρχει η εικόνα τελευταίες εβδομάδες εικόνα ανομίας. Δεν έχουμε την κοινωνική συνοχή ούτε την ενότητα που απαιτείται. Κάποιοι νομίζουν ότι απεργίες καταλήψεις εκβιασμοί μπορούν να οδηγήσουν … αυτό δε γίνεται. Άλλο το αγωνίζομαι και άλλο το εκβιάζω, υπάρχουν όρια. Η κρατική μηχανή πρέπει να δουλέψει δεν μπορεί να καταλαμβάνεται το Γενικό Λογιστήριο , ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός...”
Με λίγα λόγια κατά τον αντιπρόεδρο, μάλλον, είναι ανομία η αντίδραση στα δυσβάσταχτα μέτρα και πρέπει όλοι να υπακούσουμε στις εντολές της τρόικας για να ξανακερδίσουμε την εθνική ανεξαρτησία την οποία κάποιοι άλλοι παρέδωσαν! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου