Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.AddThis

Bookmark and Share

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για την επέτειο του Αττίλα


από το ΒΗΜΑ
 
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου κατόπιν πρόσκλησης Ερογλου 

Η «πράσινη γραμμή» στον Αγιο Δομέτιο

Ανακοινώθηκε και επίσημα στην Αγκυρα ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός κ. Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί τα κατεχόμενα, στις 19 Ιουλίου για να παραστεί στις εκδηλώσεις που οργανώνει η κατοχική κυβέρνηση για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Οπως δήλωσε ο ίδιος η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση του τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ντερβίς Ερογλου.


Η επίσκεψη του κ. Ερντογάν στα κατεχόμενα, την επέτειο μάλιστα της εισβολής, προκάλεσε την αντίδραση της κυπριακής κυβέρνησης, η οποία έσπευσε να την χαρακτηρίσει «παράνομη».


Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας πάει στην κατεχόμενη Λευκωσία και για ένα άλλο λόγο, αφού πριν από λίγους μήνες τα τουρκοκυπριακά συνδικάτα είχαν ξεσηκωθεί εναντίον της τουρκικής κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του κ. Ερντογάν για τη βοήθεια που τους έχει περικόψει. Στις διαδηλώσεις που έγιναν στις κατεχόμενες περιοχές, είχαν εμφανισθεί συνθήματα εναντίον της παραμονής των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο, καθώς και σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, προκαλώντας την οργή του τούρκου πρωθυπουργού.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου