Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.AddThis

Bookmark and Share

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Εκδήλωση στο Ανόβερο οι Τσάμηδες - Χαρακτηρίζουν τους εκπροσώπους της Ελληνικής Μειονότητας Persona non grata!

Ο Αλβανικός πατριωτικός Σύνδεσμος «GRYKA E LUMES» που έχει έδρα στη Feld Lange Strasse, του Ανόβερο της Γερμανίας, πραγματοποίησε εκδήλωση για τη ‘σφαγή των Τσάμηδων’ από τους Έλληνες.

«Για τη σφαγή αυτή μίλησε ο Reshat Badallaj, πρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχαστεί η σφαγή του 1913 στη Σαλάμ! / Παραμυθιά με τον μισαλβανό Γιανάκη Ντελή. Δολοφόνησαν, έσφαξαν, βίασαν, έκαναν τα πάντα στους Αλβανούς. Η εξόντωση των Τσάμηδων ήταν συνεχής και αδιάλειπτος από τους φασίστες Σταύρο Κότσανι και Ζαμπέτα Κότσανι με επιθέσεις στην περιοχή της Ηγουμενίτσας.


Μάλιστα, ο πρόεδρος του αλβανικού συλλόγου του Ανόβερου δεν παρέλειψε να πει ότι «πρέπει αργά ή γρήγορα, πρέπει να επιστραφεί στην Αλβανία από το Ελληνικό Δημόσιο, αυτή η έκταση των 6.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων που αφαιρέθηκαν άδικα από την Αλβανία στην Διάσκεψη του Λονδίνου».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να καταφερθεί και κατά των εκπροσώπων της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας, του Βασίλη Μπολάνου, του Βαγγέλη Ντούλε καθώς και του αρχιεπίσκοπου Αλβανίας Αναστάσιου για τους οποίους ανέφερε ότι πρέπει «να θεωρηθούν ‘ Persona non grata’ και να απελαθούν στην Ελλάδα και να μην επιστρέψουν ποτέ».
 
 


Καταδίκασε μάλιστα όλους όσους παραβιάζουν τους τάφους των προγόνων τους και προέβαλε οικογένειες αλβανοτσάμηδων που είχαν καταφερθεί κατά των Ελλήνων στην περιοχή της Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου