Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΟΥΝΤΑ! ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ E-MAIL ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΤΟΥΜΠΕΚΙ!

το είδαμε στο ιστολόγιο Hellenic Revenge


ΑΥΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;


Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δέκα ατόμων για διασπορά ψευδών ειδήσεων και φημών, σχετικά με χρεοκοπία της χώρας μας.

Ειδικότερα στις 09-03-2011, μέσω του διαδικτύου, διαδόθηκε ψευδές μήνυμα, σχετικό με χρεοκοπία της χώρας μας. Άμεσα η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών διέταξε προκαταρκτική έρευνα.


Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από ψηφιακή διερεύνηση του ψευδούς μηνύματος και στοχευμένων ενεργειών της, εντόπισε τον συντάκτη του ψευδούς μηνύματος, ο οποίος απέστειλε αυτό από τον χώρο της εργασίας του σε διαδικτυακή ιστοσελίδα (BLOG), στις 09-03-2011 και ώρα 10.43.Επιπλέον ο ανωτέρω ταυτοποιήθηκε και ψηφιακά, ως αποστολέας του ψευδούς μηνύματος.


Κατόπιν και μετά την δημοσιοποίηση του μηνύματος σε κοινή θέα στους χρήστες του Ίντερνετ, αυτό διαδόθηκε άμεσα. Παράλληλα με την δημοσιοποίησή του σε δεκάδες ιστολόγια, διαμοιράζετο σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) και με αυτόν τον τρόπο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό της χώρας μας.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου