Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Eλλάδα: Συνελήφθησαν δύο, αναζητείται ένας τρίτος στην Ξάνθη, για απόπειρα εμπρησμού της εξέδρας, που είχε στηθεί για την παρέλαση

 
το είδαμε στον Ελεύθερο Τύπο
 
Δυο νεαρά άτομα, ηλικίας 24 και 21 ετών, συνέλαβαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, για...

Eλλάδα: Συνελήφθησαν δύο, αναζητείται ένας τρίτος στην Ξάνθη, για απόπειρα εμπρησμού της εξέδρας, που είχε στηθεί για την παρέλαση 
 
 
  1. Δυο νεαρά άτομα, ηλικίας 24 και 21 ετών, συνέλαβαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, για απόπειρα πρόκλησης πυρκαγιάς, με εύφλεκτο υλικό, στην εξέδρα που είχε τοποθετηθεί, σε κεντρικό σημείο της πόλης, με αφορμή την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Οι δυο νεαροί ενήργησαν, από κοινού, με ένα τρίτο άτομο το οποίο αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.
  2.     Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ....

  1. δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό.Επιπλέον, στην κατοχή του δεύτερου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ εντός θήκης, ένας φορητός πομποδέκτης, ο οποίος ήταν ενεργοποιημένος και ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια.
  2.     Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, θα προσαχθούν ενώπιον στον εισαγγελέα Πρωτοδικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου