Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πρόστιμα για βωμολοχίες Γ. Τράγκα και για συνομιλία Μ. Τριανταφυλλόπουλου με Χρ. Ξηρό


και στα ψιλά στο τέλος του άρθρου, λέει και για τα πρόστιμα σε τηλεοπτικά κανάλια για την φίμωση της Ν.Δ.

απο την Ημερησία (του Μπόμπολα)  26/10/2010


Την επιβολή προστίμου 30.000 στο Alter (19/4/2010), αναφορικά με την τηλεφωνική επικοινωνία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με τον υπόδικο Χριστόδουλο Ξηρό, στο πλαίσιο της εκπομπής "Κίτρινος Τύπος" επέβαλε το ΕΣΡ. Το πρόστιμο επιβλήθηκε μετά από καταγγελία ιδιωτών και με το αιτιολογικό εκ μέρους του ΕΣΡ για «ανάδειξη της τρομοκρατίας μέσα από την εκπομπή».

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο ίδιο κανάλι για παράλειψη χρήσης οπτικού σήματος, πριν και μετά τη μετάδοση διαφημιστικού μηνύματος (16/6/2010).
Πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM (9/7/2010) , για την πρωινή εκπομπή 8-10 π.μ. του Γιώργου Τράγκα με το αιτιολογικό της κακοποίησης της ελληνικής γλώσσας και της παραβίασης της νομοθεσίας για προστασία ανηλίκων.
Άλλο ένα πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε και πάλι στο Alter για την εκπομπή «Ζαμανφού» (23/6/2010) για υποβάθμιση ποιότητας εκπομπής και κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας.
Πρόστιμο 40.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι «ΖΕΥΣ» του νομού Λαρίσης για υπέρβαση χρονικού ορίου διαφημίσεων, μετάδοση δικτύωσης χωρίς προηγούμενη άδεια δικτύωσης από το ΕΣΡ, έλλειψη σήμανσης και επίσης για το γεγονός ότι αν και έχει δηλώσει ο σταθμός ότι είναι ενημερωτικός δεν έχει δελτία ειδήσεων.
Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο ΣΚΑΙ για παραβίαση της πολιτικής πολυφωνίας αναφορικά με την παρουσίαση της ΝΔ και του ΚΚΕ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού κατά το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου.
Στο Star έγινε σύσταση αναφορικά με την παραβίαση της πολιτικής πολυφωνίας για τη ΝΔ για το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου. 

Επίσης σύσταση έγινε και στην ΝΕΤ για παραβίαση της πολιτικής πολυφωνίας αναφορικά με τη ΝΔ κατά το ίδιο δίμηνο.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε τέλος στο Ρ/Σ «Κανάλι 5» του νομού Καβάλας για δικτύωση πάνω από το 5ωρο που ορίζει ο νόμος και διότι δεν είχε λογότυπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου