Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

«Δίνουμε μάχη για την απελευθέρωση της Ελλάδας»

Αφού μας υποδούλωσε στους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Τρόϊκας κι ενώ ετοιμάζεται για προδωτικές παραχωρήσεις στο Αιγαίο τώρα, μας δουλεύει κι από πάνω....

απο ΤΑ ΝΕΑ  26/10/2010



Η Ελλάδα δίνει «μάχη για να απελευθερωθεί», δήλωσε ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη σήμερα, ημέρα εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης.

«Σήμερα βρισκόμαστε σε μια ιστορική καμπή, γιατί δίνουμε τη μάχη, τον αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας μας από κάθε είδους δουλεία και επιτήρηση», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου αμέσως μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για να βγει η χώρα από την κρίση, καθώς και στη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» στην αυτοδιοίκηση.

Πρέπει «να ξεφύγουμε από αντιλήψεις, πρακτικές, νοοτροπίες του παρελθόντος που μας κρατάνε πίσω και να απελευθερώσουμε τους πολίτες μας για να μπορούν να είναι δημιουργικοί, καινοτόμοι, με σιγουριά και προοπτική», δήλωσε ο πρόεδρος της κυβέρνησης.

«Ένα μεγάλο βήμα που κάνουμε είναι ο ''Καλλικράτης''. Ο νέος αυτός αυτοδιοικητικός θεσμός που σπάει τα δεσμά μιας εξάρτησης πελατειακής και συγκεντρωτισμού και δίνει φτερά στην περιφέρεια. Δυνατότητες που τόσες υπάρχουν σε κάθε περιφέρεια, τεράστιες δυνατότητες που προσφέρονταν πνιγμένες από αυτό το πελατειακό σύστημα.

»Αυτό ακριβώς κάνουμε: απελευθερώνουμε δυνάμεις και μαζί δίνουμε τη μάχη να φτιάξουμε την Ελλάδα που θα είναι μια Ελλάδα ευημερίας, κοινωνικής δικαιοσύνης διαφάνειας και δημοκρατίας. Αυτή είναι η βούληση του ελληνικού λαού, αυτή τη βούληση υπηρετούμε και θα τα καταφέρουμε», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου