Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.AddThis

Bookmark and Share

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Ευρω-ομόλογο τέλος είπαν Μέρκελ και Σαρκοζί - Άφωνοι έμειναν οι Παπανδρέου και Βενιζέλος


το είδαμε στο ιστολόγιο Ας μιλήσουμε Επιτέλους, απο το kentrinews  • Ποιό θα είναι το επόμενο ψέμα - όραμα που θα προσφέρουν ως λύση οι συν-υπεύθυνοι για την κατάρρευση της Ελληνικής Οικονομίας και (το κυριότερο) της αξιοπιστίας;


Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται Παπανδρέου και Βενιζέλος μετά την απόφαση Μέρκελ και Σαρκοζί να μην προχωρήσουν στην έκδοση ευρωομολόγου. Τις προηγούμενες ημέρες η πλευρά Παπανδρέου διέρρεε ότι είχε πείσει τους ευρωπαίους προς την κατεύθυνση του ευρωομολόγου παρότι ήταν γνωστό… πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν θα έμπαινε επισήμως στην ατζέντα των συνομιλιών της γερμανίδας καγκελαρίου με τον γάλλο πρόεδρο. Στην παρούσα φάση καλείται να δεχτεί την ενιαία οικονομική διακυβέρνηση με ότι αυτό συνεπάγεται στη μόνιμη εγκατάσταση επιτρόπων σε όλα τα υπουργεία.

Εξακολουθεί να λιάζεται

Σοβαρές παρενέργειες στη χρηματαγορά και στο τραπεζικό σύστημα της ευρωπαϊκής περιφέρειας αναμένεται να προκληθούν από την αρνητική στάση Μέρκελ και Σαρκοζί απέναντι στο ευρωομόλογο.


Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες και αντί ο πρωθυπουργός να σηκωθεί και να γυρίσει αμέσως πίσω, κάθεται και λιάζεται στη Σκιάθο από όπου θα επιστρέψει την Πέμπτη για μια κυβερνητική συνεδρίαση και μετά θα ξαναφύγει πάλι για διακοπές!

Σχόλιο ιστολογίου: Ο λόγος για την στάση του Γιώργου Παπανδρέου είναι προφανής. Σαν καλός υπάλληλος - κλητήρας κάθεται και περιμένει τις εντολές προς διαβίβαση... Απλά τα πράγματα, δεν χρειάζεται να τα περιπλέκουμε. Ο άνθρωπος είναι ο ακριβότερος έμμισθος υπάλληλος της χώρας, που αναγνωρίζει σαν εργοδότη και εντολέα οποιονδήποτε άλλο εκτός από τους Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου