Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Απίστευτη ατάκα Πετσάλνικου στη Βουλή!

 
το είδαμε στο ιστολόγιο Ola Deka

 
«Ο κ. Βενιζέλος βιάζεται γιατί οι Γερμανοί ξανάρθαν»!

Αυτό είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, κατά την έναρξη της ψηφοφορίας για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Siemens.

Σήμερα, στην Ελλάδα βρίσκεται ο Υφυπουργός Οικονομίας της Γερμανίας με το επιτελείο του, προκειμένου να συζητήσει σε πρώτη φάση για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Σε λίγες εβδομάδες θα έρθει και ο Υπουργός Οικονομίας για την οριστικοποίηση των επενδύσεων.
 
 Σημείωση Ορέστη

Οι Γερμανοί ξανάρθαν κ. Πετσάλνικε που το λέτε με τόσο καμάρι και χωρίς ντροπή! Το θέμα είναι εσείς πότε θα έρθετε στον τόπο σας; Μία μικρή πόλη στον πλανήτη Γη την επονομαζόμενη Καστοριά...  σε λίγα χρόνια θα φύγετε.... και δε θα μείνει τίποτα πίσω να σας θυμίζει...... Παρά μόνο ότι επί των χρόνων σας   η ξεκλείδωτη πόρτα και τα ανοιχτά παράθυρα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα σπίτια μας κλειδαμπαρώθηκαν. Το αίσθημα και της οικονομικής ασφάλειας έχει χαθεί και η αξιοπρέπειά μας έχει ξεπουληθεί. Το Πνευματικό μας κέντρο λίγους μήνες μετά την ανακαίνισή του έκλεισε, τα σχολεία κλείνουν, τα αθλητικά κέντρα και αυτά σε λίγο, οι δουλειές είναι για λίγους, ο κόσμος φεύγει, οι νέοι μεταναστεύουν,  οι συντάξεις για ακόμα λιγότερους, η ασφάλιση για μερικούς. Τα αυθαίρετα αυξάνουν με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου (κατοικίες, πισίνες). Ενώ ένα αυθαίρετο κολυμβητήριο ακόμα το περιμένουμε. Τα λύματα ακόμα χύνονται στη λίμνη και τον Αλιάκμωνα.  Η Kαστοριά επάξια πλέον θα ονομαστεί η πόλη της αρκούδας (όχι όπως πετυχημένα το κατάφεραν το Νυμφαίο ή τα Γρεβενά ως πόλη των μανιταριών) αλλά γιατί δε θα έχει μείνει κανένας εκτός από τις αρκούδες αν συνεχίσει η ίδια κατάσταση .... Δε θα μιλήσω για εθνική αξιοπρέπεια, Οτσαλάν, κλπ κλπ κλπ...  αλλά μόνο για αυτά, τα απλά τα καθημερινά θα μείνετε γνωστός στην ιστορία του τόπου. Για αυτά αλλά και για το ό,τι εσείς, και επί της προεδρίας σας στη βουλή ξαναφέρατε τους Γερμανούς......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου