Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Υπατία – Μετανάστες: Τελικά μας κυβερνούν οι «Αλληλέγγυοι»


από το ιστολόγιο DefencePoint

Στο ερώτημα ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο έχουν κατά καιρούς δοθεί πολλές απαντήσεις. Σε καμιά από αυτές, μέχρι τώρα, δεν είχε δοθεί η απάντηση: «οι αλληλέγγυοι»...



Σήμερα όμως μπορούμε πλέον με ασφάλεια να το φωνάξουμε. Ναι, μας κυβερνούν οι αλληλέγγυοι.


Φαίνεται όμως πως τελικά αυτοί ελέγχουν την εσωτερική πολιτική – η εξωτερική είναι μια άλλη εξίσου θλιβερή ιστορία. Αυτοί οι «αλληλέγγυοι» λοιπόν, μια κρύα ημέρα του Ιανουαρίου φόρτωσαν σε ένα καράβι 300 και κάτι λαθρομετανάστες και με το έτσι θέλω τους εγκατέστησαν στην Νομική, καταλύοντας κάθε έννοια έννομης τάξης – ότι έχει απομείνει τουλάχιστον ακόμα από αυτή. 


Οι λαμπροί λοιπόν αυτοί συμπολίτες μας, καταπατώντας τον νόμο, αποφάσισαν πως η καλύτερη λύση για τους προστατευόμενους τους, όταν πείστηκαν να μεταφερθούν στο κτήριο «Υπατία», ήταν η κήρυξη απεργίας πείνας, εκβιάζοντας, με τον τρόπο αυτό, μια ούτως ή άλλως ανίσχυρη κυβέρνηση, που το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να αντιμετωπίσει και μια ισλαμική μίνι-εξέγερση στην Αθήνα.

Αφού λοιπόν η ανίσχυρη κυβέρνηση άφησε το θέμα να σέρνεται επικοινωνιακά για εβδομάδες, αποφάσισε να υποχωρήσει, ουσιαστικά, στον εκβιασμό των αλληλέγγυων – και όχι των λαθρομεταναστών, οι οποίοι αποτελούν απλώς πιόνια ορισμένων αλλοιωμένων εγκεφάλων – παραχωρώντας στους λαθρομετανάστες καθεστώς «ανοχής».

Ανοχής κ. υπουργέ επί των Εσωτερικών – λέμε τώρα – επί ποίου ζητήματος; Ανεχόμαστε την παράνομη παραμονή τους στη χώρα μας; Ανεχόμαστε την τέλεση εκ μέρους των αλληλέγγυων προστατών τους, αλλά και των ιδίων, παρανόμων πράξεων, όπως είναι η κατάληψη δημοσίου κτηρίου; Ανεχόμαστε τον εμπαιγμό και τον εξευτελισμό μιας ολόκληρης κοινωνίας που στενάζει και βοά από τη ανεργία, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα από μια χούφτα φανατικών στις παρωχημένες ιδεοληψίες τους;

Ναι το ανέχεστε. Αλλά εμείς, εμείς το τίποτα της Ελλάδας, οι απλοί, οι μικροί, οι άφωνοι, μέχρι τώρα δεν ανεχόμαστε άλλο, ούτε τους αλληλέγγυους, ούτε τους εκβιαστές, ούτε εσάς και τους ομοίους σας, τα σκύβαλα της πολιτικής.

Και δεν μου λέτε, μεγάλοι της εξουσίας φωστήρες, τώρα που από τη Β. Αφρική και τη Λιβύη του φίλου του πρωθυπουργού μας θα έρχονται καραβιές οι μετανάστες τι ακριβώς σκέπτεστε να πράξετε, αν αύριο μερικές χιλιάδες, λαμπρώς καθοδηγούμενοι από τους γνωστούς για τη δράση τους, χρόνια τώρα, «αλληλέγγυους», που σαν το σαράκι κατασπαράζουν τις σάρκες τούτης της πατρίδας, κηρύξουν μια μεγαλοπρεπέσταση απεργία πείνας στο Σύνταγμα; Θα δείξετε πάλι... ανοχή;

Ως Έλληνες παρακολουθούμε την κατρακύλα της πατρίδας που αγαπάμε, και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε, παρά τις προσπάθειές πολλών τα τελευταία χρόνια να μας εμποδίσουν. Ως Έλληνες υπήρξαμε πάντα ανεκτικοί, κοσμοπολίτες. Διδάξαμε πολιτισμό, γνωρίσαμε πολιτισμούς, μάθαμε, αγαπήσαμε. Ως Έλληνες έχουμε όμως και ιερή υποχρέωση να αγωνιστούμε.

Όχι για την «ξύλινη» κατά πολλούς έννοια της πατρίδας. Αλλά για αυτούς που αγαπάμε και αγαπήσαμε, για ανθρώπους που καλημερίζουμε το πρωί, γείτονες φίλους. Για τον τρόπο ζωής που κάποιοι μας δίδαξαν, με τις αρχές και τις αξίες μας και την πίστη μας.

Γι’ αυτό δεν επιθυμούμε να δείξουμε άλλη ανοχή κ. υπουργέ.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ – ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ «defencepoint.gr»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου