Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.AddThis

Bookmark and Share

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Φιλόζωοι πληρώνουν για δολοφονίες! (Σπάνιο φωτογραφικό υλικό)


από το ιστολόγιο Δαμωνάκος


Τα ανοίγματα έχουν και το τίμημά τους...Μετά το πρώτο «παγκόσμιο φόρουμ γούνας» που έγινε στην Καστοριά τον Οκτώβριο του 2009, με χορηγίες της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank και άλλων, αλλά και υπό το άγρυπνο βλέμμα-προστασία της ελληνικής αστυνομίας ΚΑΙ της ασφάλειας, το σκηνικό επαναλαμβάνεται στην Αθήνα.Στις 26-28 Μαρτίου 2011 οι δολοφόνοι της Καστοριάς -και της υπόλοιπης Ελλάδας- διοργανώνουν το FUR EXCELLENCE IN ATHENS για να προωθήσουν την πώληση υπολειμμάτων δολοφονημένων ζώων σε ολόκληρο τον κόσμο. Κρυφός τους πόθος -και φανερός στόχος- είναι να κάνουν την Ελλάδα κόμβο στο παγκόσμιο εμπόριο νεκρής γούνας.

Στην προσπάθειά τους αυτή, διάνοιες του marketing αποφάσισαν να ενώσουν τα μονοψήφια IQ τους και δημιούργησαν αυτό:«Αν η γούνα μπορούσε να διαλέξει ετικέτα, θα διάλεγε την ελληνική». Σαν να μας λένε δηλαδή, ότι αν το πτώμα μπορούσε να διαλέξει δολοφόνο, θα διάλεγε έναν Έλληνα…

Την εκδήλωση της Αθήνας, όπως και όλες τις αντίστοιχες του παρελθόντος, προωθεί το Κέντρο Ελληνικής Γούνας, ένας «ένας οργανισμός που ανήκει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και ιδρύθηκε με την οικονομική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας, από τον ΕΟΜΜΕΧ, το 1990. Αποτελεί Δημόσια Επιχείρηση και Οργανισμό (ΔΕΚΟ) και λειτουργεί ως θυγατρική του ΕΟΜΜΕΧ, με έδρα την Καστοριά».

Με άλλα λόγια, τους πληρώνουμε εμείς και όλοι εσείς. Θέλετε να μάθετε ποιους πληρώνετε
 

1. Πρόεδρος - Κράγια Αικατερίνη του Γεωργίου, Επιχειρηματίας - Οικονομολόγος,

2. Αντιπρόεδρος - Κατσαούνης Νικόλαος του Βασιλείου, Καθηγητής - Πρώην Δήμαρχος Ασκίου,

3. Διευθύνων Σύμβουλος - Χριστοφορίδης Νικόλαος του Χρήστου, Γουνοποιός,

4. Μέλος - Δίτσιος Ναούμ του Τρύφων, Βυρσοδέψης,

5. Μέλος - Κοβατσιάδης Χρήστος του Γεωργίου, Επιχειρηματίας,

6. Μέλος - Μαλέας Γεώργιος του Βασιλείου,

7. Μέλος - Παπαχαρίσης Λάζαρος του Επαμεινώνδα, Εκτροφέας.

Αυτοί αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ελληνικής Γούνας. Βέβαια, τα χρήματα των φιλόζωων καταλήγουν στις τσέπες των δολοφόνων με πολλούς τρόπους. Όχι μόνο πληρώνουμε τους μισθούς τους, όχι μόνο πληρώνουμε τους μπάτσους που προστατεύουν τις εκδηλώσεις τους, αλλά τους πληρώνουμε ΚΑΙ μέσα από τη διαφήμιση που με δικά μας χρήματα τοποθέτησε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στο site που στήθηκε για το FUR EXCELLENCE IN ATHENS.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους μας, σε όλους τους φιλόζωους που χρηματοδοτούμε χιλιάδες δολοφονίες ζώων κάθε χρόνο για να κονομάνε κάτι φάτσες σαν αυτές.


Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΕΓ Γιάννης Σαμαράς

Ο ειδικός διοικητικός σύμβουλος του ΣΕΓ Νίκος Παναγιώτου

Ο υπεύθυνος πωλήσεων της έκθεσης Γιώργος Ζώης
 
Ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου γουνοποιών "Ο Προφήτης Ηλίας", Κώστας Μαλεγκάνος

Νέο "αίμα": Ο οικονομολόγος-γουνοποιός Γιώργος Χατζησυμεωνίδης
με τον φίλο του -γουνοποιό επίσης- Χαράλαμπο ΓιώραΟι υποψήφιοι για την περιφέρεια Δ.Μακεδονίας, Απόστολος Κιοσές και Γιάννης Παπαϊορδανίδης
Το "ιερό τέρας" της ελληνικής πολιτικής σκηνής, βουλευτής της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας,
με τον Σούλη Γιώρα


Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Γεώργιος ΝτίναςΕλεάννα Πορετσάνου, Ντότα Τούσκα: Γραμματειακή υποστήριξη του ΣΕΓ

Και διάφοροι άλλοι "φιλόζωοι":

Οι φωτογραφίες είναι από εκδήλωση που έκανε πριν από 2 μήνες, παραμονή πρωτοχρονιάς, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών για να γιορτάσει προκαταβολικά την εκδήλωση που γίνεται φέτος το Μάρτιο στην Αθήνα.


Δημήτρης Τσιουχαδάρης, ο νέος πρόεδρος
του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών

Πριν από λίγες εβδομάδες, νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών ανέλαβε ο Δημήτρης Τσιουχαδάρης.

Μόλις έμαθε ότι οι Νορβηγοί απαγόρευσαν τη χρήση γούνας στις επιδείξεις μόδας, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό: «Όλοι γνωρίζουμε πως κινείται ο χώρος της μόδας. Δεν μπορεί να μιλάει για ηθικές αξίες. Πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη για τον κλάδο, σε μια χώρα, όμως, που το οικολογικό κίνημα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο».

Και συνέχισε: «Δεν θα πρέπει να δεχόμαστε επιθέσεις από τέτοιου είδους ψευτοκινήματα και οικολογικές συμπεριφορές. Συλλογικά οι φορείς θα πρέπει σε παγκόσμιο επίπεδο να στοχεύσουν στην ανάδειξη του οικολογικού χαρακτήρα της γούνας. Εμείς ως ΣΕΓ και ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης στην Αθήνα προωθούμε το “Fur is Green”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου