Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.AddThis

Bookmark and Share

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ με ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΑΔΗΛΩΤΗ ΠΙΣΙΝΑ Ο...ΜΕΓΑΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ.!!!

από το ιστολόγιο Politiko Safari, εφ. Δημοκρατία

ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΘΕΙ ή ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΣΤΑ... ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.!!!
Τον Δεκέμβριο του 2007, ο τότε Υπουργός Απασχόλησης Βσίλης Μαγγίνας, είχε εντοπισθεί να έχει μετατρέψει ένα "αναψυκτήριο" στο Κορωπί σε αυθαίρετη κατοικία.
Καί μόνο αυτό το γεγονός έκανε "σημαία " του, το Πασόκ και ζητούσε τότε ο Giorgo την "κεφαλή του επί πίνακι".!
Έτσι και παραιτήθηκε ο Μαγγίνας...Τώρα γιά τον σημερινό Πρόεδρο της Βουλής, ανακύπτουν σοβαρότερες καταγγελίες, με παράνομα αυθαίρετα και αδήλωτη πισίνα.!!!Όσον δε αφορά και τα "πεπραγμένα" του, πού αφορούν στην άσκηση των καθηκόντων του έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, άλλωστε πολλές φορές έχει με την συμπεριφορά του απασχολήσει τα Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.Τώρα τι γίνεται;;;Για να δούμε πώς θα τον αντιμετωπίσουν τα Μ.Μ.Ε.Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει..."σιγή ιχθύος".!Έτσι ενεργούν οι "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των Μ.Μ.Ε....

1 σχόλιο:

  1. Αλήθεια τώρα μάθατε όλοι την είδηση ? Πόσο καιρό πριν και πόσοι άνθρωποι στον Νομό ήξεραν και "τηρούσαν σιγή ιχθύος"? (τοπικά ΜΜΕ , θεσμικοί παράγοντες του τόπου , απλοί πολίτες αυτού του τόπου). "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" !!!! Ποιούς άραγε να εννοεί ο αρθρογράφος ? Ποιούς "έσκιαζε (και σκιάζει ακόμη) η φοβέρα και τι σκεπάζει η σκλαβιά?????" Έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν υποτελείς και οσφυοκάμπτες πολίτες που τρέμουν την μήνυ του "καίσαρος" . Στην υγειά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή