Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Προειδοποιήσεις για ενδεχόμενη ένωση Αλβανίας- Κοσόβου

από το ΑΠΕ - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (γιατί τα ΜΠΕεεεε είναι για αυτούς που ανήκουν σε μαντριά)


 
 
Ο Αντέμ Ντεμάτσι, γνωστός για τον αγώνα του για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κόσοβο, δήλωσε ότι, εφόσον η Σερβία δεν αλλάξει τη στάση της απέναντι στο Κόσοβο, η ένωση του τελευταίου με την Αλβανία θα μπορούσε πολύ εύκολα να γίνει πραγματικότητα.

"Οι Αλβανοί θα μπορούσαν να ενωθούν. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε αυτή την πιθανότητα, εάν η Σερβία συνεχίσει να τηρεί την ίδια στάση απέναντι στην Πρίστινα. Εάν οι Αλβανοί δείξουν ότι είναι οργανωμένοι, μία εθνική ένωση θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα", δήλωσε ο Ντεμάτσι, σύμφωνα με τα αλβανόφωνα, ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του Κοσόβου.


Ο Ντεμάτσι εξέφρασε, επίσης, την αντίθεσή του στο διάλογο Βελιγραδίου - Πρίστινας, υποστηρίζοντας πως οι συνομιλίες αυτές δεν είναι αυτό που θέλει η πλειοψηφία των πολιτών του Κοσόβου. Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως "Το Κόσοβο αναγκάστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη να συμμετάσχει σ' αυτόν το διάλογο".


1 σχόλιο:

  1. το είδαμε στο ιστολόγιο Olympia

    http://olympia.gr/2011/03/14/%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CE%BB/

    ΑπάντησηΔιαγραφή