Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μίκης: Ρωτάμε τον Παπανδρέου για ΑΟΖ και μας απαντά για ποδήλατα!




Αν γίνουν γρήγορα οι εκλογές θα ψηφίσει «λευκό» η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών, αλλά κι αν αποκτήσει ευρεία στήριξη δυνάμεων δεν θα πάρει μέρος σε εκλογές που ελέγχονται από το σύστημα, δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης στη χθεσινοβραδινή πρώτη και μεγάλη συγκέντρωση της «Σπίθας» στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Γεμάτο «σπίθες» το Βελλίδειο στην πρώτη συγκέντρωση της Κίνησης
Γεμάτο «σπίθες» το Βελλίδειο στην πρώτη συγκέντρωση της Κίνησης
Επιτέθηκε εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι με το Μνημόνιο «πούλησε τη χώρα στους ξένους». Και οι ξένοι πήραν θάρρος, δίνουν μόνοι τους, απευθείας, τις εντολές «ξεγυμνώνοντας» τον πρωθυπουργό και επαληθεύτηκε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και η χώρα ξέφραγο αμπέλι.

Για τον πρωθυπουργό είπε ότι συμμάχησε πολιτικά και στρατιωτικά με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και το αμερικανοεβραϊκό λόμπι, που ευθύνονται για τα δεινά στη Μ. Ανατολή και τη σφαγή αθώων. Αν ήταν να πουλήσει την ψυχή της Ελλάδας στις ΗΠΑ, το Ισραήλ και το αμερικανοεβραϊκό λόμπι, που κατέχουν το 80% του παγκόσμιου πλούτου, ας ζητούσε δάνειο με 1% -όσο δίνουν η Κίνα και η Ρωσία- για να ξεπληρώσει το χρέος, επισήμανε για τον Γ. Παπανδρέου.
«Ρωτάμε τον Παπανδρέου για την ΑΟΖ κι αυτός μας απαντά για ποδήλατα», τόνισε και για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών σημείωσε: «Διαλέξαμε δρόμο χωρίς γυρισμό, χωρίς συμβιβασμό. Ή όλα ή τίποτα. Ή θα κάνουμε κάτι καινούργιο ή θα πάμε σπίτια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου