Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ Χ. ΤΣΟΠΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

απο το ιστολόγιο Alpha 94 
(η επιστολή καθώς και το κείμενο που τη συνοδεύει, προέρχονται απο την εφημερίδα ΟΔΟΣ. Ευχαριστούμε την εφημερίδα για την επισήμανση, καθώς ο Alpha94 παρέλειψε να αναγράψει την πηγή του)



Προς αξιότιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κ. Αντώνη Σαμαρά.

Κύριε Πρόεδρε,
Με το σφουγγάρι σας σβήνετε τις προσδοκίες του Καστοριανού Νεοδημοκράτη για ανασυγκρότηση του κόμματος και την επαναφορά των αξιών με τις αρχές και τις αξίες των.
Δυστυχώς κύριε πρόεδρε το παρασκήνιο και η διαπλοκή καλά κρατεί. Διότι οι τρίτοι δεν μπορεί να έρχονται πρώτοι.
Η διαφαινόμενη επιλογή σας, για το αξίωμα του Δημάρχου Καστοριάς, τι αντιπροσωπεύει άραγε;
Τις φρέσκιες ιδέες, το καινούριο και το νεωτεριστικό, ή την επικράτηση μιας ιδιοκτησιακής αντίληψης και μιας ευνοιοκρατίας που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές; Στην ατμόσφαιρα όμως του κόσμου που συνθέτει τη Νέα Δημοκρατία, υπάρχουν αρχές και αξίες που η πλειοψηφία τις ασπάζεται και τις υπηρετεί ανιδιοτελώς.
Γι’ αυτό λοιπόν, αξιότιμε κύριε πρόεδρε, χρειαζόμαστε και απαιτούμε έναν δήμαρχο που να τον χαρακτηρίζει η ηθική αδιαλλαξία και η πολιτική ηθική, και αυτό θα πρέπει να είναι το δικό σας προσωπικό δώρο στο προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας.

Χρυσόστομος Σ. Τσόπρας
π. μέλος ΝΟΔΕ Καστοριάς
Ο νυν Νομάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς Κ.Λιάντσης
σε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο απο τη δραστηριότητά του
εισιτήριο αποτυχίας
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που προηγήθηκε, δεδομένου ότι αρχικά είχε προγραμματισθεί επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά μόνο στην έδρα της περιφέρειας στην Κοζάνη, τελικά αναμένεται αύριο να Παρασκευή 1η Οκτωβρίου να επισκεφθεί και στην Καστοριά, καθώς και να απευθυνθεί σε κομματική συγκέντρωση που προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή σε ξενοδοχείο της περιοχής. Η παράλειψη της Καστοριάς από τον χάρτη των επισκέψεων αποδίδεται στις εμφυλιοπολεμικές (όπως πάντα) διαβουλεύσεις που εξελίσσονται μεταξύ των διαφόρων υποψηφίων για το πολυθρύλητο χρίσμα (ή στήριξη) της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Καστοριάς. Χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψη τους ότι τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια, το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Καστοριάς (με την παραδοσιακή του διάσταση ασφαλώς) αποδείχθηκε εισιτήριο αποτυχίας.

2 σχόλια:

  1. H πηγή δεν είναι από το Alphafm, αλλά από την εφημερίδα ΟΔΟΣ (αρ. φύλλου 560/30.9.2010 σελ 9) και παράλληλη ανάρτηση στο blog της εφημερίδας (http://www.odos-kastoria.blogspot.com).
    Δυστυχώς, παντελής απουσία δημοσιογραφικής σοβαρότητας, στην Καστοριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, στο Alphafm απ'όπου αναδημοσιεύσαμε την επιστολή, δεν αναφέρεται πουθενα ως πηγή η ΟΔΟΣ. Ακόμη κι εαν ο κ.Τσόπρας έστειλε την επιστολή του και σε άλλα μέσα και δημοσιογράφους, σε ότι αφορά το σχόλιο που την συνοδεύει και είναι της ΟΔΟΥ, θα έπρεπε να προσδιορίζεται η πηγή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή