Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις Σκιόπα ζητά η Ν.Δ.

Στα χαμένα βρίσκεται η Ν.Δ, ή είναι κατά της αναδιάρθρωσης του χρέους και συνεπώς υπέρ των διεθνών τοκογλύφων και κατά των ελλήνων πολιτών που υποφέρουν από την πολιτική του μνημονίου?
Είναι εντελώς άσχετοι σε αυτό το κόμμα, ή μας δουλεύουν κανονικά?        Απολλώνιος

απο την Ελευθεροτυπία  28/9/2010


Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με όσα αναφέρονται σε άρθρο των Financial Times, το οποίο συνυπογράφει ο πρώην υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας και σύμβουλος του πρωθυπουργού, Τομάζο Παντόα-Σκιόπα.
Οι συντάκτες του άρθρου υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει το συντομότερο δυνατόν μόνιμο μηχανισμό στήριξης των κρατών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι ο μηχανισμός θα πρέπει να συνοδευτεί από μία συμφωνία για τη διαδικασία εύτακτης αναδιάρθρωσης του χρέους όσων καταφεύγουν σε αυτόν.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. χαρακτήρισε τα παραπάνω "μεγάλο πολιτικό ζήτημα", υποστηρίζοντας ότι "δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται ο Πρωθυπουργός ότι, τέτοιου είδους αναφορές περί 'αναδιάρθρωσης χρεών', κάνουν μεγάλη ζημιά στη χώρα".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου