Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ας ανάψουμε την ΣΠΙΘΑ και στην Καστοριά

.

Όσοι φίλοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουμε μία τοπική "Σπίθα" αντίστασης στην Καστοριά, ας στείλουν e-mail στο "ΚαστοριαNO"  (KastoriaNO@hotmail.gr) η με σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.

3 σχόλια:

  1. Ολόκληρη η διακήρυξη του Μίκη ΕΔΩ:
    http://kastorianoblog.blogspot.com/2010/12/blog-post_8189.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. '''Η Δημοκρατία στη χώρα μας έχει ουσιαστικά καταλυθεί'''. Μία κυβέρνηση δοσίλογων επικαλούμενη πότε την εθνοσωτήριο "Επανάσταση του Αυτονόητου", πότε ότι ακολουθεί εξ' ανάγκης μία πολιτική που τάχα "δεν την εκφράζει πραγματικά", πότε την "υπέρτατη ανάγκη να σωθεί η πατρίδα από την χρεοκοπία", υποδουλώνει συνεχώς τον τόπο και το μέλλον μας, προσβάλλοντας ταυτόχρονα την ιστορία και το παρελθόν μας. Και τη νοημοσύνη μας.
    Με φθηνές πολιτικάντικες δικαιολογίες αλλά ταυτόχρονα με την αμέριστη προπαγανδιστική στήριξη των πουλημένων καθεστωτικών Μ.Μ.Ε και των ξένων εντολοδόχων της, κυβερνά επί ένα χρόνο χωρίς καμία ουσιαστική αντίσταση από έναν λαό που έχει παγώσει από το σοκ και τον φόβο.
    '''Αυτή η Σπίθα πρέπει να λιώσει τον πάγο που μας παγίδεψε. Αυτή η Σπίθα πρέπει να ανάψει την φωτιά μιάς νέας Εθνικής Αντίστασης.
    Αντίστασης στην υποταγή και την υποδούλωση σε συμφέροντα ξένων, αντίστασης στην εξαθλίωση κι εξαχρείωση του λαού μας, αντίστασης στο ξεπούλημα εθνικής περιουσίας και εθνικής κυριαρχίας.'''
    Από το blog ΚαστοριαΝΟ 6 μήνες τώρα, 2 απλοί άνθρωποι κάνουμε την δική μας μικρή αδύναμη αντίσταση. Τώρα καλούμε όλους τους φίλους μας να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω.
    Ο Μίκης είναι ο τελευταίος ΜΕΓΑΛΟΣ Έλληνας. Πέρα και ΠΑΝΩ από κόμματα, παρατάξεις και πολιτικές ιδεολογίες. Ο Μίκης υπήρξε και εξακολουθεί να είναι πάνω απ'όλα ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    Ας σταθούμε κι εμείς στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων, κι ας τον ακολουθήσουμε σε αυτό το πατριωτικό κάλεσμα.
    '''Βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την όποια πολιτική μας ιδεολογία και την όποια κομματική προτίμηση'''. Βάζοντας σε πρώτη μοίρα την πατρίδα μας που κινδυνεύει από άλλη μία "Εθνοσωτήριο Επανάσταση". Την ακατανόητη επάνασταση "του Αυτονόητου". Των ανοήτων...
    Όπου μέσα στα αυτονόητα έχει τοποθετηθεί και η εθνική υποτέλεια. Δίπλα στην εξόντωση των αδυνάτων.
    Ας απαντήσουμε λοιπόν στους γελείους "εθνοσωτήριους επαναστάτες" με την δική μας ειρηνική δημοκρατική επανάσταση του "ως εδώ και μη παρέκει".
    Ξεκινάμε από το internet και προχωράμε σε κατ'ιδίαν συναντήσεις, ελπίζοντας η Σπίθα αυτή να θεριέψει σε όλη την Ελλάδα και να γίνει υπολογίσιμη και ανεξέλεγκτη δύναμη, να γίνει η δύναμη του απλού ανθρωπου, του προδωμένου Έλληνα.
    Στην προσπάθεια αυτή, "όσοι πιστοί προσέλθετε". Ισότιμα και δημοκρατικά.

    Απολλώνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείτε να ακολουθήσετε και από εδώ:
    http://www.spitha-kinima.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή