Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010



Με αφορμή το χθεσινό "τρομοκρατικό χτύπημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θεωρούμε ότι καλό είναι να κάνουμε μια αναδρομή σε παλαιότερα ενδιαφέροντα άρθρα για να μη τρώμε κουτόχορτο και δεχόμαστε απροβληματιστα ότι μας πλασάρουν ως πραγματικότητα...


Δημοσιεύθηκε από www.olympia.gr 31 Αυγούστου  2009



Το έγγραφο βόμβα που φέρνει στη δημοσιότητα η Zougla είναι απλώς μια πράξη του υπογείου πολέμου που έχει ξεσπάσει (όχι μόνο στην Ελλάδα) μεταξύ των δύο περίφημων συνεταίρων που ροκάνιζαν τις οικονομίες των κρατών αλλά πραγματικά ασέλγησαν πάνω στην Ελληνική οικονομία.
state-department-asdgkjas


Έχοντας στη διάθεση τους όλον τον παρακρατικό μηχανισμό από το 1996 και μετά φρόντιζαν να υπάρχει η απαιτούμενη “αφορμή” και πίεση για αντιλαϊκά μέτρα αλλά και τυχόν “ήρωες” που θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στη στρατηγική τους.


Όπως έχουμε τονίσει εάν δεν υπήρχε η ρήξη μεταξύ Siemens – Saic (διαβάστε το και ανάποδα) ίσως να μη μαθαίναμε ποτέ τη μεθοδολογία με την οποία το Γερμανικό κεφάλαιο διείσδυσε στην Ελλάδα, δημιούργησε πολιτικούς, ήλεγξε κυβερνήσεις και κόμματα διαλύοντας πραγματικά την Ελληνική οικονομία και υποδουλώνοντας τις ελπίδες του λαού για ένα καλύτερο αύριο.
Η σύγκρουση των πρώην συνεταίρων είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν “αδέσποτα” κάποια ντόπια και ξένα τσιράκια που η Αμερικανική πλευρά γνωρίζει πολύ καλά και πιστεύει πως συνεχίζουν να εργάζονται για την άλλη πλευρά. Δεν παύουν όμως να είναι γνώστες του συνεταιρισμού που σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ο ρόλος τους λ.χ. στην Ελληνική κοινή γνώμη. Γι’ αυτό και δεν ενημερώνονται οι Ελληνικές αρχές. Το θέμα θα λυθεί εσωτερικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου