Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Όταν οι «τρομοκράτες» δεν είναι μόνο άσχετοι, αλλά και μύωπες


Με αφορμή το χθεσινό "τρομοκρατικό χτύπημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θεωρούμε ότι καλό είναι να κάνουμε μια αναδρομή σε παλαιότερα ενδιαφέροντα άρθρα για να μη τρώμε κουτόχορτο και δεχόμαστε απροβληματιστα ότι μας πλασάρουν ως πραγματικότητα...

13/04/2010 από το ιστολόγιο antinews


Στην υπόθεση εξάρθρωσης του “Επαναστατικού Αγώνα” κάτι δεν “κολλάει”, τουλάχιστον μέχρι στιγμής:
1) Ζούμε στην εποχή του GoogleEarth . . . Αυτού του είδους τα σχεδιαγράμματα που βλέπουμε ως “πειστήρια” στα κανάλια, πέρα του ότι πλέον είναι εν πολλοίς άχρηστα, οφείλουν να είναι περισσότερο . . . πειστικά. Στο σχεδιάγραμμα οι τρομοκράτες φαίνεται να μην έχουν δει ΔΥΟ μεγάλους δρόμους, ο ένας εκ των οποίων διαχωρίζει το κτήριο του ΟΠΑΠ από τα άλλα δύο κτήρια.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι τρομοκράτες ήταν απελπιστικά ΜΥΩΠΕΣ. 
2)Οι κάλυκες είναι εμφανώς διαφορετικού διαμετρήματος. Δεν έχουν βληθεί από τον ίδιο τύπο όπλου. Επιπλέον είναι οξειδωμένοι. Τέτοιοι κάλυκες δεν χρησιμοποιούνται για βολή γιατί μπορούν να σκάσουν ανεξέλεγκτα τραυματίζοντας το σκοπευτή. Προφανώς η οξείδωση προήλθε από την παραμονή τους στο έδαφος. Και η οξείδωση αυτή είναι αδύνατο να έχει συμβεί μέσα σε λίγες μέρες.

3) Οι αστυνομικοί υποτίθεται ότι παρακολουθούσαν ύποπτο που πήγε στις 4:00 τα ξημερώματα (!!!) της Παρασκευής στον Υμηττό (!!!) για . . . βολή (μόνος του ή μαζί με άλλους). H Πεντέλη με τα φουρνέλα προφανώς δεν άρεσε στους τρομοκράτες για πεδίο βολής. Θα έκανε πολύ θόρυβο και οι πυροβολισμοί από Καλάσνικοφ δε θα ακούγονταν σε αρκούντως μακρινή απόσταση. . . Για κάποιο μυστηριώδη πάντως λόγο οι αστυνομικοί παρακολούθησαν μεν τον ύποπτο αλλά δεν παρακολούθησαν τη διαδρομή των όπλων . . .

4) Το βράδυ της Κυριακής στο δελτίο του MEGA έλεγαν ότι μόνο το 10% των ευρεθέντων στοιχείων είχε ερευνηθεί ως τότε. Σε όλα τα χτεσινοβραδινά δελτία ειδήσεων το ποσοστό των ευρεθέντων στοιχείων που είχαν ερευνηθεί ως εκείνη τη στιγμή παρέμεινε στο 10%. Τσαγκαροδευτέρα για την ΕΛ.ΑΣ. να υποθέσω;

5) Βρέθηκε “χειρόγραφο” από απόσπασμα προκήρυξης που μιλούσε για νεκρό αστυνομικό και που μετά όμως άλλαξε γιατί ο αστυνομικός τελικά δεν σκοτώθηκε αλλά τραυματίστηκε. Το χειρόγραφο πάντως “αρχειοθετήθηκε”, για τους τύπους, από την οργάνωση. Σημασία στην λεπτομέρεια. Για το “χτύπημα” που επρόκειτο να γίνει στο αμέσως προσεχές διάστημα και προκάλεσε την εσπευσμένη παρέμβαση της Αστυνομίας δεν βρέθηκε τίποτα. Λεπτομέρεια: H προκήρυξη εκείνη είχε σταλεί με CD.

6) Οι τρομοκράτες είχαν κάνει DELETE στα αρχεία, είχαν αδειάσει τον κάδο ανακύκλωσης του σκληρού αλλά δεν γνώριζαν ότι υπάρχουν προγράμματα επανάκτησης των στοιχείων αυτών. Όπως για παράδειγμα έχει κάνει η αστυνομία σε όλες τις περιπτώσεις παιδοφιλίας στο Internet. Οι τρομοκράτες μάλιστα που ήταν τόσο προσεκτικοί όσον αφορά τον οπλισμό τους και σε επαγρύπνηση μετά τις έρευνες γύρω από τον Λάμπρο Φούντα, δεν έκρυψαν τον υπολογιστή (λαμπρή η επιλογή υπολογιστή “κουτιού” και όχι laptop) αλλά τον κράτησαν φόρα παρτίδα στην οικία τους. Τη στιγμή που ο Μαζιώτης γνώριζε ότι επαρακολουθείτο και προ ημερών είχε πάει στην ασφάλεια να διαμαρτυρηθεί. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι τρομοκράτες εκτός από ΜΥΩΠΕΣ όπως αποδείχτηκε με το “σχεδιάγραμμα”, ήταν και παντελώς ΗΛΙΘΙΟΙ.

7) Αφήνω για το τέλος το άκρον άωτο της γελοιότητας για τα ΜΜΕ που νόμιζα ότι το είχα δει επί εποχής Σημίτη. Κάποιοι έκαναν ολόκληρη επιχείρηση για να τοποθετήσουν μια βόμβα σε ένα κτήριο και έκαναν απλά πλάκα βλέποντας κάποιους κακόμοιρους Αφγανούς να τους χαλάνε τη δουλειά.

Προφανώς ο Χρυσοχοϊδης έχει καταλάβει σε τι στόκους απευθύνεται . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου