Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

“Αντεξουσιαστής” με λογαριασμό στη Citybank!


Με αφορμή το χθεσινό "τρομοκρατικό χτύπημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θεωρούμε ότι καλό είναι να κάνουμε μια αναδρομή σε παλαιότερα ενδιαφέροντα άρθρα για να μη τρώμε κουτόχορτο και δεχόμαστε απροβληματιστα ότι μας πλασάρουν ως πραγματικότητα...

12/03/2010  απο www.olympia.gr


Θυμηθείτε μόνο τι γράφαμε προ μηνών: Σήμερα όπως είπαμε υπάρχει ο “ακρωτηριασμένος” ΕΑ, αφού δύο τουλάχιστον στελέχη του μεταπήδησαν στη Σέχτα holding όπως παραδέχτηκε και το state department με επίσημο έγγραφο.

Έτσι λοιπόν, ο πρόσφατα εκτελεσμένος Λάμπρος Φούντας είχε λογαριασμό στη Citybank. Γιατί στη Citybank;
Γιατί η Citybank είναι τράπεζα με απεριόριστες δυνατότητες και απλουστευμένη διαδικασία στην κίνηση χρήματος από υποκαταστήματα της στις λεγόμενες υπεράκτιες νήσων της άλλης μεριάς του Ατλαντικού.
Για παράδειγμα, όποιος διατηρεί ΛΤΔ εταιρεία στην Κύπρο, θα τον διευκόλυνε να έχει λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου και μέχρι πρότινος στη Marfin όπου είχε άμεση συνέργεια με την Λαϊκή Κύπρου που την είχε εξαγοράσει.
Το λεγόμενο Private Banking και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διακίνηση χρήματος μέσω λογαριασμών. Διαβάστε λοιπόν το συγκεκριμένο έγγραφο του State Department στη συντόμευση που παραθέτουμε και αναρωτηθείτε ΠΟΥ γνώριζαν οι φίλοι μας και σύμμαχοι την “απόσχιση”.

…Και αυτό το λέμε γιατί οι Αμερικανοι έδωσαν στοιχεία και “πράσινο φως” για αυτούς με την επίμαχη ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση του State Department.
Όπως επίσης είχαμε τονίσει πολλούς μήνες πριν, με την παρούσα ηγεσία στο ΥΠ ΠΡΟ ΠΟ, η Σέχτα θα εξαρθρωθεί ενώ ο ΕΑ θα σταματήσει να χτυπά.
Μην εκπλαγείτε λοιπόν εάν οι περιβόητοι λογαριασμοί του “αντεξουσιαστή” στη Citybank δείξουν κάποιες κινήσεις από …νησιά για τρέλλες. Ή άλλα νησιά όπως Αντίγκουα, Μπαχάμες και άλλους παραδείσους. Δεν πιστεύουμε όμως ότι θα υπάρχουν μεταφορές από τράπεζες όπως η Stanford International Bank που εδρεύει στην Αντίγκουα. Δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση, άλλωστε δεν είμαστε εισαγγελείς για να άρουμε απόρρητα λογαριασμών… Άλλωστε η Citybank ΔΕΝ έχει παράρτημα εκεί, αλλά εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσω συμβαλλομένων οργανισμών.
Έτσι για την ιστορία, η citigroup έχει γραφεία στον Άγιο Δομίνικο (!!!), στις Μπαχάμες, στα Μπαρμπάντος, στην Αϊτή, στο Τρινινταντ κλπ. Η ανωτέρω αναφορά είναι ενημερωτική και όχι διαφημιστική :-) )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου