Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!

από το ιστολόγιο Νo budget blog



ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.. ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ Η ΠΟΡΕΙΑ.. ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ!!


Συλλήψεις αγροτών στις Σέρρες και δύο μελών τηλεοπτικού συνεργείου από την αστυνομία


Όπως διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία, οι πρώτοι αγρότες που κατάφεραν να φτάσουν στο μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, παρακάμπτοντας τα μπλόκα της αστυνομίας, συνελήφθησαν από αστυνομικές δυνάμεις. Πρόκειται για ηγετικά αγροτοσυνδικαλιστικά στελέχη του νομού Σερρών. 


Νωρίτερα δημιουργήθηκε νέα εστία έντασης, λίγο πριν από τον Προμαχώνα, στη γέφυρα του Πετριτσίου, από τις συνεχείς προστριβές μεταξύ αστυνομικών, αγροτών και διερχόμενων οδηγών, καθώς τα ΜΑΤ είχαν στήσει μπλόκο για να ανακόψουν την πορεία των τρακτέρ προς τα σύνορα. Τη σύλληψη δεν απέφυγαν και δύο μέλη τηλεοπτικού συνεργείου του ALPHA, που κρατήθηκαν αρχικά και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Η αστυνομία προσπάθησε με συνεχή μπλόκα να εμποδίσει αγρότες – μέλη των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων, να φτάσουν στο μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, στα σύνορα με τη Βουλγαρία και να τον καταλάβουν. 


Οι αγρότες κατάφεραν να διασπάσουν δύο μπλόκα της αστυνομίας, το ένα στα Λουτρά Σιδηροκάστρου, όπου βρήκαν παρακαμπτήριους και το άλλο στη διασταύρωση Μελενικιτσίου -Παλαιοκάστρου, όπου πέρασαν ύστερα από αψιμαχίες με τους αστυνομικούς.

Κανονικά διεξάγεται πλέον η διέλευση των οχημάτων στον Προμαχώνα. Τον μεθοριακό σταθμό είχαν καταλάβει από το πρωί οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας. Οι εργαζόμενοι επέτρεψαν τη διέλευση σε πεζούς και οχήματα μέσω του μεθοριακού σταθμού, μόνο για ένα μισάωρο, από τις 6 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΕΡΡΩΝ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου