Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Σημαντική επιτυχία της υποδιεύθυνσης κρατικής ασφάλειας: Βρήκαν ποιοι πέταξαν τα γιαούρτια


από το ιστολόγιο DefenceNet

 
 
Εξιχνιάστηκε από την υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας η υπόθεση της απρόκλητης και βάρβαρης επίθεσης που δέχθηκε με κεσέδες από γιαούρτια, ο πρώην υποψήφιος περιφερειάρχης του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική», Αλέκος Αλαβάνος,

Συγκεκριμένα, την 22η Οκτωβρίου, ο Α. Αλαβάνος και οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό « Ελεύθερη Αττική» δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, όπου βρίσκονταν στο πλαίσιο της προεκλογικής τους περιοδείας.

Οι Αρχές τελικά και μετά από εξαντλητικές έρευνες 3,5 μηνών και χωρίς να φεισθούν ανθρωποωρών και μέσων κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης μέσω του οπτικού υλικού που είχαν στη διάθεσή τους. Έτσι, προέκυψε ότι οι υπαίτιοι της επίθεσης ήταν δύο άνδρες, δύο γυναίκες και ένας ανήλικος 16 ετών, οι οποίοι, πλην ενός, είναι όλοι κάτοικοι Αγίου Παντελεήμονα. 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συλληφθέντες παραδέχθηκαν ότι ήταν παρόντες στη συγκέντρωση, ωστόσο αρνήθηκαν κάθε συμμετοχή τους στα επεισόδια. Από την άλλη, δεν έχει προκύψει, δυστυχώς, για την ώρα σύνδεση των πέντε δραστών με τη Χρυσή Αυγή, όπως εικαζόταν αρχικά.

Εις βάρος των 5 συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ταυτόχρονα η υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας συνεχίζει με την ίδια ένταση και τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπαίτιων για τη δολοφονία των τριών υπαλλήλων της Marfin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου