Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η σχέση του Γεωργιου Α. Παπανδρέου με την Ελληνική Γλώσσα...

Την ίδια ώρα που δημιουργεί μια δεύτερη κρατική γλώσσα (την Τουρκική) σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή (Θράκη),  υποχρεώνοντας ή μάλλον "επιβάλλοντας" μάλιστα κοινότητες τις περιοχής (Πομάκους) να την ομιλούν... ή να δίνουν εξετάσεις σε αυτήν...

...ο ίδιος στις "τουρνέ" που πραγματοποιεί στις χώρες του Βορρά "άλλοτε ξεχασμένες πατρίδες του.... " με την πρώτη ευκαιρία χρησιμοποιεί πάντοτε την μητρική του γλώσσα (φυσικά την Αγγλική! ).

Σε κάθε συνέντευξη, κάθε του δήλωση η Ελληνική Γλώσσα είναι απούσα.... είναι απορίας άξιο πώς συνεχίζει να αυτοσυστήνεται ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας και όχι υπάλληλος του ΔΝΤ ή εντεταλμένος της Αμερικανικής Κυβέρνησης στην Ελλάδα! 

Παρακάτω παραθέτουμε τμήμα του βιογραφικού του G.A.P. όπως αυτό εμφανίζεται στην Φρικηπαιδεία

 

Το περίφημο άγαλμα του Γεωργίου Παπανδρέου ύψους 800 μέτρων, δώρο του προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί. Βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά και είναι πόλος έλξης δισεκατομμυρίων τουριστών.


Μιλάει άπταιστα τόσο πολλές ξένες γλώσσες , που κανείς ποτέ δεν καταλαβαίνει τι λέει. Παράδειγμα τα γαλοπουλικά (εκλογλογλογλογλογολία). Το ατομικό ρεκόρ του στις συνεχόμενες λέξεις (2) ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί από όσους τον γνωρίζουν. Συνεχώς δεν μπορούν να μιλήσουν από τα γέλια. Από τότε που γεννήθηκε έχει ως όπλο το "γελοίο θάνατο". Πραγματικά , όσοι παρακολουθούν τους λόγους του γελάνε τόσο, που δεν μπορούν να αναπνεύσουν, με αποτέλεσμα την ασφυξία.
Με επίσημη ανακοίνωση του Αρείου Πάγου, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ικανός να μιλήσει:



  • Εβραϊκά (άπταιστα)
  • Αγγλικά (άπταιστα)
  • Σουηδικά (άπταιστα)
  • Γαλοπουλικά (άπταιστα)
  • Γαλλικά (ικανοποιητικά)
  • Ισπανικά (ικανοποιητικά)
  • Γερμανικά (μέτρια)
  • Βουλγάρικα (μέτρια)
  • Πολωνικά (μέτρια) και
  • Ελληνικά (αρχάριος καθόλου - το βιογραφικό του στο επίσημο site του δεν αναφέρει την ελληνική στις γλώσσες που γνωρίζει)
Για να αναγνωριστεί η προσπάθειά του (και να μην κλαίει μέσα στη Βουλή, ενοχλώντας τον Πάγκαλο όταν τρώει, με αποτέλεσμα να οργίζεται και να χτυπάει τον Βενιζέλο, ο οποίος από την πίεση σφίγγεται και τελικά απελευθερώνει μέσα στην αίθουσα ημιραδιενεργά υλικά, καταστρέφοντας έτσι τη συνεδρίαση), το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του απένειμε τιμής ένεκεν το δίπλωμα πιστοποίησης γνώσης της ελληνικής γλώσσας, γνωστότερο και ως "20.000 λεύγες κάτω από το Lower", ως ένδειξη αναγνώρισης της γλωσσομάθειάς του.
Στην έντονη προσπάθεια που καταβάλει για την άριστη εκμάθηση της ελληνικής έχει επιλέξει τους καλύτερους δασκάλους: Τον Γιατσεκ Γκμοχ, τον Πάτρικ Ογκουνσότο, τον Χοσέ από τις Σαββατογεννημένες, τον Φατσέα από το Καφέ της Χαράς καθώς και αρκετούς ακόμα διακεκριμένους γλωσσολόγους. Ο κ. Μπαμπινιώτης απορρίφθηκε την τελευταία στιγμή καθώς οι συνεργάτες του Γιώργου (δηλαδή η mommy του) έκριναν ότι (ο κ. Μπαμπινιώτης) δεν μπορεί να είναι ούτε κατά το ελάχιστο γνώστης της ελληνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου