Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τσίπρας: Να φύγει η κυβέρνηση




Στην εκτίμηση ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο πρωθυπουργός για τη χώρα είναι να φύγει προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος του Συνασπισμού υπογράμμισε πως "δεν ήρθα να συζητήσω με τον Γιώργο Παπανδρέου την λεηλασία της κοινωνίας, αλλά ήρθα να πω ότι δεν πρέπει και δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε αυτό έγκλημα κατά του λαού".

Κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι δεν έχει τη γενναιότητα να παραδεχθεί ότι απέτυχε και αναζητεί συνενόχους αντί συναίνεσης.

"Αυτός ο λαός χρειάζεται να ζει με αξιοπρέπεια", δήλωσε και εξέφρασε την πίστη ότι οι νέοι θα ακολοθήσουν το παράδειγμα των Ισπανών συνομηλίκων τους και θα διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια. Χιλιάδες Ισπανοί βρίσκονται στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την περιθωριοποίησή τους από το πολιτικό σύστημα.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, απάντησε πως αν"αν αυτό που μας ζητάνε είναι να ξεπουλήσουμε μέχρι και την Ακρόπολη, τότε αρμόδιοι για να απαντήσουν είναι οι Έλληνες κι όχι ο κ. Παπανδρέου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου