Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ζήτω οι δημοσκοπήσεις του ΔΝΤ! Όποιος αντιδρά, “καίγεται”.

 
Το είχαμε βάλει και χθες στο ΚαστοριαΝΟ, αλλά ας το εμπεδώσουμε:
(αναδημοσίευση από το ιστολόγιο Olympia.gr)

…και δικαιωθήκαμε αφού ο Τσίπρας στην κωμική δημοσκόπηση της ιστοσελίδας του Ευαγγελάτου δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ με… δείτε το στην εικόνα, είναι απίστευτο το θράσος τους!
Η κωμωδία συνεχίζεται δείχνοντας τον ΛΑΟΣ με ποσοστό διπλάσιο από αυτό που του δείχνουν οι κυλιόμενες σφυγμομετρήσεις (δεν ξεπερνά το 1,5%). Τα αποτελέσματα για την κυρία Μπακογιάννη και τον κύριο Κουβέλη ας μην τα σχολιάσουμε.
Δείτε και την ορθότατη προσέγγιση που κάνει το “Καστοριανό Blog”:

Ξεκίνησαν οι “κατά παραγγελία” δημοσκοπήσεις

Οι δημοσκοπήσεις με προκατασκευασμένα αποτελέσματα ξεκινήσανε. Οι δυνάμεις εκείνες και τα πρόσωπα (Ντόρα-Κουβέλης) που επιλέχθηκαν την περίοδο αυτή για να διασπάσουν όσα κόμματα  αντιτάσσονται στην νέα κατοχή της χώρας  (Ν.Δ και ΣΥΝ, το ΚΚΕ είναι …απρόσβλητο!) θα παρουσιάζονται με σημαντική επιρροή στις από εδώ και πέρα δημοσκοπήσεις, ώστε να αυξηθεί και η πραγματική πολιτική τους επιρροή με τέτοια τεχνάσματα, και να διακαιολογηθεί αύριο η αυξανόμενη υπερπροβολή τους από τα πουλημένα ΜΜΕ.
Ο ΓΑΠ και το ΔΝΤ πρέπει να κυβερνήσουν ανενόχλητοι μέχρι να ολοκληρωθεί το ξεπούλημα της χώρας και η υποδούλωση των Ελλήνων…
Άστα βρε Νικολάκη, μας τα ‘πε ο άλλος πριν από εσένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου