Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

" Αγανακτισμένη ποδηλατο-μηχανο-δρομία! "


το είδαμε στο facebook

 
 
1η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
(ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ)

Κάλεσμα συμμετοχής, προς τους νέους συμπολίτες μας, που κάθονται αδρανείς στις καφετέριες αδιαφορώντας για το μέλλον τους και το μέλλον της πατρίδας που απειλείται.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΠΡΩΗΝ) ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΩΣ ΤΙΣ "ΚΟΥΝΙΕΣ" ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ (ΠΡΩΗΝ) ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Με την παρουσία και συμμετοχή μας στο κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών, λέμε ΟΧΙ στις... ξένες κυβερνήσεις (πιόνια των διεθνών τραπεζιτών-τοκογλύφων) και τα σχέδιά τους εις βάρος μας και εις βάρος των φτωχότερων λαών της Ευρωπαϊκής περιφέρειας, των (προσβλητικά) αποκαλούμενων " P.I.I.G.S"
Λέμε ΟΧΙ στην υποταγμένη "Ελληνική" κυβέρνηση που βάση έξωθεν εντολών εξοντώνει το λαό της και ετοιμάζεται να ξεπουλήσει για ψίχουλα τον εθνικό μας πλούτο, προς όφελος των δανειστών και των διεθνών αρπακτικών.
Απαιτούμε γενναία και αποφασιστική διαπραγμάτευση για ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ στο πρόβλημα του Χρέους, λύση υπέρ των πολιτών, με προστασία των χαμηλών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων που σήμερα εξοντώνονται ανελέητα με απανωτά "μνημόνια" εξαθλίωσης και υποταγής.

Μοναδικό όπλο του απλού πολίτη, η ΜΑΖΙΚΗ του παρουσία στις συγκεντρώσεις.

Ο ξεσηκωμός μας είναι το μόνο που πραγματικά φοβούνται (με την πιθανή διάδοσή του και σε άλλες χώρες), είναι η μόνη δυνατότητα πίεσης των απλών ανθρώπων για δίκαιη λύση.
Αρκεί όλοι μας ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ και να τη χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας, πριν να είναι πολύ αργά.
Η "Αγανάκτηση" όμως δεν γίνεται δια αντιπροσώπων, πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι!
Όσο μένουμε άπραγοι, απελπισμένοι και μουδιασμένοι στο "σπιτάκι" μας, τόσο διακινδυνεύουμε να το χάσουμε ακόμη κι αυτό.
Η μαζική μας απλή παρουσία, στη μικρή μας πόλη, αρκεί.
Μπορεί το "κέντρο" των κινητοποιήσεων να βρίσκεται στην Αθήνα, όμως είναι μεγάλης σημασίας αναγκαιότητα να υπάρχει εστία αντίστασης των απλών πολιτών σε κάθε Ελληνική πόλη.
Μαζική παρουσία που να δηλώνει ότι ξυπνήσαμε, ότι δεν φοβόμαστε πλέον τα πλαστά διλλήματα και τους εκβιασμούς τους, ότι είμαστε πραγματικά αγανακτισμένοι και οργισμένοι.
Κι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.
Ας καλέσουμε κι όλους τους γνωστούς και φίλους μας που δεν έχουν πρόσβαση στο facebook, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω αυτή τη φορά!
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου