Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ντροπή για την Ευρώπη ο εκβιασμός στους Έλληνες...


από το City Press


Είναι ντροπή για την Ευρώπη, είναι ντροπή για τους ευρωπαίους πολιτικούς να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν με την μη καταβολή της 5ης δόσης του δανείου των 110 δις ΕΥΡΩ. Εκβιάζουν βέβαια εκεί που βρίσκουν και μπορούν. Εκβιάζουν τους ψοφοδεείς Έλληνες επαγγελματίες πολιτικούς, γιατί ο ίδιος ο ελληνικός λαός τους έχει....
κυριολεκτικά γραμμένους. Άλλωστε πολλούς από αυτούς τους πολέμησε στα ίσια και δεν φοβήθηκε την ισχύ των όπλων τους, θα φοβηθεί τώρα την 5η δόση τους;; Γνωρίζουν οι ευρωπαίοι ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με τον ατίθασο ελληνικό λαό. Αλλά όμως γνωρίζουν, ότι το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα είναι του χεριού τους.

Ακόμα όμως δεν ήρθε η ώρα του λαού. Προς το παρόν τον εκβιασμό τον δέχεται και υποκύπτει η ψοφοδεής και ταυτόχρονα ένοχη πολιτική ολιγαρχία της χώρας ερήμην του λαού. Όταν ο λαός σαρώσει τα πάντα, τότε θα ψάχνουν και οι ευρωπαίοι να βρουν τα χρήματά τους.

Και στο κάτω κάτω γιατί μας εκβιάζουν με την μη καταβολή της 5ης δόσης, προκειμένου να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο;;; Τι σχέση έχει η 5η δόση με το Μεσοπρόθεσμο; Η 5η δόση, αν δεν κάνουμε λάθος, αφορά το πρώτο μνημόνιο και την καλή εκτέλεσή του. Τι φταίει ο λαός αν η συνταγή που έδωσαν ήταν λάθος;; Και σε κάθε περίπτωση ας αναζητήσουν ευθύνες με βάση το πρώτο μνημόνιο. Γιατί λοιπόν εκβιάζουν με την ψήφιση του δευτέρου εξοντωτικού μνημονίου (Μεσοπρόθεσμο), προκειμένου να δώσουν τα χρήματα της πρώτης σύμβασης;;

Είναι λοιπόν ντροπή αυτό που κάνουν, τόσο για τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις όσο και για τους ίδιους τους ευρωπαϊκούς λαούς τους οποίους οι κυβερνήσεις εκπροσωπούν.   

Ακόμα μεγαλύτερη ντροπή είναι για το ότι εκβιάζουν μπλοφάροντας, ενώ γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς και ότι θα καταστραφούν και οι ίδιοι, αν πτωχεύσει η Ελλάδα.

Ντροπή φίλοι ευρωπαίοι και ντροπή για τον πολιτισμό σας. 
Σας λέμε λοιπόν, ότι δεν θα υποφέρει και θα εξαθλιωθεί μόνο ο ελληνικός λαός για να την γλιτώσουν τα δικά σας συμφέροντα.
Όλοι μαζί θα σηκώσουμε το φορτίο της κρίσης, διαφορετικά ας το διαλύσουμε το μαγαζί τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου