Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προγραμματίζουν χερσαίες πολεμικές επιχειρήσεις στη Λιβύη και στρατιωτική επέμβαση στη Συρία

Το είδαμε στο ιστολόγιο Ινφογνώμων Πολιτικά
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ εισηγήθηκε την έναρξη ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τη Συρία πρωταρχικό στόχο
του Bob Chapman Global Research, 18 ​​Ιουνίου 2011
Το «USS Bataan (LHD-5)», Wasp-class amphibious assault ship
μετακινείται έξω από την ακτή της Συρίας.
Η κυβέρνηση Ομπάμα ετοιμάζεται να ξεκινήσει ολοκληρωτικό πόλεμο στη Λιβύη, επεκτείνει τις επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών μέσα στην Υεμένη και το Πακιστάν και τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ μετακινούνται προς την Μεσογειακή ακτή της Συρίας, ακριβώς όπως σκόπευε να δρομολογήσει η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Εκτός από τις πληροφορίες της Infowars από στρατιωτικές πηγές στο Fort Hood που μας λένε ότι τα στρατεύματα ετοιμάζονται για απόβαση στο έδαφος της Λιβύης μέχρι τον Οκτώβριο, η κυβέρνηση Ομπάμα εξετάζει ταυτόχρονα το ενδεχόμενο ανοίγματος ενός ακόμη μετώπου, με την μετακίνηση του αμφίβιου σκάφους αεροπλανοφόρου επίθεσης USS Bataan, με 2.000 πεζοναύτες, 6 πολεμικά αεροπλάνα, και 15 επιθετικά ελικόπτερα σε μια τοποθεσία ακριβώς έξω από την ακτή της Συρίας.
Μια άλλη ένδειξη ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν επέμβαση στη Συρία είναι το γεγονός ότι η Χεζμπολάχ έχει μετακινήσει τους πυραύλους της από το Βόρειο Λίβανο σε περιοχές στο κέντρο της χώρας, μετά από την προειδοποίηση από τις ιρανικές υπηρεσίες πληροφοριών να μετακινήσουν τα όπλα «έξω από την εμβέλεια μιας πιθανής Αμερικανικής επιχείρησης στη Συρία».
Επιβεβαιώνεται λοιπόν η πληροφορία του βετεράνου δημοσιογράφου Τζιμ Τάκερ, που δόθηκε από τις συστηματικά ακριβείς εσωτερικές πηγές του, ότι η ισχυρή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ σχεδιάζει ένα γιγάντιο νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή για να ξεπεράσει οτιδήποτε λαμβάνει χώρα στη Λιβύη,
Τη Δευτέρα, ο δημοσιογράφος Adrian Salbuchi είπε επίσης στην Russia Today ότι η «κρυφή ατζέντα» Μπίλντερμπεργκ για τη Συρία θα γίνει ορατή μετά τις ελιτίστικες κουβέντες στο StMoritz, Ελβετία, μια πρόβλεψη που ήδη αποδίδει καρπούς.
Συριακές οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα λένε ότι έχουν σκοτωθεί περίπου 1.300 άμαχοι από την έναρξη της εξέγερσης τον Μάρτιο εναντίον του προέδρου Μπασάρ Άσαντ. Περίπου 300 στρατιώτες και αστυνομικοί έχουν επίσης σκοτωθεί. Χιλιάδες Σύριοι εγκατέλειψαν την πόλη της Maarat al-Numaan χθες καθώς τα κυβερνητικά στρατεύματα και άρματα μάχης μετακινήθηκαν βόρεια.
LCAC enter in the USS Bataan
Το αμερικανικό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα ήταν πολύ εκλεκτικό σχετικά με το τι στοχεύουν για την αλλαγή του καθεστώτος κάτω από την ομπρέλα της «ανθρωπιστικής επέμβασης».
Παρά το γεγονός ότι οι διαδηλωτές στο Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία έχουν πέσει θύματα ομοίων βίαιων μέτρων καταστολής από τις αντίστοιχες κυβερνήσεις, οι ΗΠΑ έκαναν τα στραβά μάτια.
Παραμένει μυστήριο πώς η κυβέρνηση Ομπάμα πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να αντέξουν οικονομικά έναν ακόμη πόλεμο, ενώ είναι ήδη μπλεγμένη με δύο κύριες κατοχές χωρών και μια σειρά άλλων περιφερειακών συγκρούσεων, και ενώ κορυφαίοι οίκοι αξιολόγησης προειδοποιούν ότι η χώρα είναι έτοιμη να χάσει το τριπλό Α βαθμό αξιολόγησης της, λόγω ανυπέρβλητων προβλημάτων χρέους.
globalresearch.ca 18.06.2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου