Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Μάχη με οπλοφόρους δίπλα από τα Mirage 2000 στην Τανάγρα


από το ιστολόγιο DefenceNet
 
 

Δύο άγνωστοι οπλοφόροι κατάφεραν και διείσδυσαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα και κατευθύνθηκαν προς τα σέλτερ όπου βρίσκονται τα Mirage 2000 της 332Μ, όταν έγιναν αντιληπτοί από περίπολο της Μονάδας Φύλαξης Αεροδρομίου η οποία προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει, αλλά μάταια: Οι δύο άγνωστοι πυροβόλησαν 4-5 φορές προς την κατεύθυνση της περιπόλου και κατάφεραν να διαφύγουν.


Η είσοδός τους έγινε στην βορειοδυτική πλευρά και αφού είχαν έρθει νωρίτερα πάλι σε "θερμή επαφή" με την αστυνομία: Τους είχαν εντοπίσει κοντά στο αεροδρόμιο, επιχείρησαν να τους σταματήσει να τους ελέγξει και αυτοί απάντησαν πάλι με βροχή πυροβολισμών και προς τους αστυνομικούς.

Μέσα στο αεροδρόμιο καραδιωκόμενοι από την περίπολο, αλλά πυροβολώντας εναντίον των ανδρών της περιπόλου (η οποία δεν ανταπέδωσε τα πυρά...) εξήλθε νοτιοδυτικά του αεροδρομίου.

Το περιστατικό είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικό δεδομένου ότι επρόκειτο περί.....
 
 
 
 
 
 
δραστών οι οποίοι έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι να μην πιαστούν ζωντανοί ενώ κάθε φορά που ένιωθαν ότι τους πλησίαζαν απαντούσαν με βροχή πυροβολισμών.

Σημειώνεται ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας κάλυκας μέχρι τώρα! Στην βάση έσπευσε εν συνεχεία μεγάλη αστυνομική δύναμη και εισαγγελέας, αλλά και κλιμάκιο της 31 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων, που προέβη σε έρευνες στο χώρο.

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση της Αεροπορίας:

"Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 και ώρα 01:50 περίπου, εντοπίστηκαν από περίπολο δύο άγνωστα άτομα να κινούνται σε χώρο εντός της 114 Πτέρυγας Μάχης στο αεροδρόμιο Τανάγρας.
Οι δύο άγνωστοι με τον εντοπισμό τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ πυροβόλησαν για εκφοβισμό πέντε με έξι φορές.

Στις έρευνες για τη σύλληψή τους εκτός από τα όργανα Ασφαλείας του αεροδρομίου συμμετείχαν και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέχρις στιγμής τα δύο άτομα διαφεύγουν την σύλληψη. Οι έρευνες συνεχίζονται".
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου