Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.AddThis

Bookmark and Share

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Οι κινητοποιήσεις υποβιβάζονται ως “αυθόρμητες” δηλώνει ο Μ. Γλέζος
Για σκόπιμο υποβιβασμό των κινητοποιήσεων των Αγανακτισμένων από όσους τις χαρακτηρίζουν ως “αυθόρμητες” άρα ενστικτώδεις και απολιτικές μίλησε ο Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξη του στον “Κόκκινο 105,5".
“Όσοι δεν είχαν σχέση με αυτό το λαϊκό κίνημα, που έγινε δηλαδή χωρίς τη δική τους επινόηση, έμπνευση, εντολή, διαταγή, το ονόμασαν αυθόρμητο. Δηλαδή γίνεται μια προσπάθεια υποβιβασμού στο επίπεδο των ενστίκτων” είπε ο Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κόκκινο 105,5”.
Συμπληρώνοντας “όταν δηλαδή ο πολίτης εγκαταλείπει την καρέκλα του, την αδιαφορία του και σηκώνεται και πάει στην πλατεία να διαδηλώσει δίπλα στους συναδέλφους του, στους συντοπίτες του, στους συμπολίτες του, εναντίον των μέτρων που έχουν χαλκευτεί και εκτοξεύονται εναντίον του δεν είναι «συνειδητή» ενέργεια «είναι ενστικτώδης» και ενέργεια «αυθόρμητη»”.
“Θεωρώ ότι είναι η πιο συνειδητή ενέργεια που έχει γίνει από τόσο πολύ κόσμο από την εποχή της Κατοχής, από το Πολυτεχνείο” συνέχισε. Ενώ απευθυνόμενος σε όσους θεωρούν ότι οι συγκεντρωμένοι δεν έχουν πολιτικό στόχο είπε “όταν λένε ότι δεν θα φύγουμε αν δεν φύγει η κυβέρνηση, η τρόικα, το χρέος, δεν είναι πολιτικός στόχος αυτό; Τριπλός πολιτικός στόχος, συγκεκριμένος, άμεσος και κατά τη γνώμη όλων αυτός που απαιτεί ο τόπος. Να φύγει η κυβέρνηση που σαν εντολέας της τρόικα μας δημιουργεί συνεχώς χρέη για να ξεπληρώνει τα χρέη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου