Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πάγκαλος: "Ευτυχία για τον τόπο το μνημόνιο"


απο την Ημερησία


Ευτυχία για τον τόπο χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος στον σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε απόψε στην εκδήλωση για την απονομή των ετήσιων βραβείων επιχειρηματικότητας «Κούρος 2010». «Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο. Όχι για την κακή του πλευρά, αλλά γιατί μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνουμε ριζική αναδιάρθρωση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.


    Το «παρών» στην εκδήλωση της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για τα βραβεία «Κούρος 2010» έδωσε εκτός από τον κ. Πάγκαλο και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Το πρώτο βραβείο, που αφορά στην ανάπτυξη και καινοτομία, απενεμήθη στην εταιρία «MLS πληροφορική», η οποία έχει σαν αντικείμενο την κατασκευή πλοηγών. Το δεύτερο βραβείο, που αφορά τις επιδόσεις στον διεθνή επιχειρηματικό στίβο δόθηκε στη φαρμακευτική εταιρία «Φαρματέ», στον πρόεδρό της κ. Βασίλη Κάτσο και στην διευθ. σύμβουλο κ. Νέλη Κάτσου.

    Το τρίτο βραβείο που αφορά την κοινωνική προσφορά δόθηκε στην Οργάνωση WWF, η οποία έχει ως αντικείμενο δραστηριοτήτων την προστασία περιβάλλοντος. Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της κ. Βασίλειος Καραβέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου