Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ήρθε η ώρα να τους επιστρέψουμε τα... εξώφυλλα

 
από το Newsit
Παναγιώτης Θεοδώρου


Θυμάστε πόσο μας πόνεσε; Πόσο μας έθιξε; Πόσο μας εξόργισε;

Οι απίθανοι “αναλυτές” του “έγκριτου” focus είχαν βάλει ... χέρι στην Αφροδίτη μόνο και μόνο για να ... σηκώσουν τον μέσο στους Έλληνες “κλέφτες” που “κάθονται και ρεμβάζουν" και ύστερα “ζητούν ελεημοσύνη” από τους “εργατικούς Γερμανούς”

Μήνες μετά ένα πραγματικά έγκριτο έντυπο, η Blid, έρχεται να πει την αλήθεια ξεκάθαρα. Για την ακρίβεια μέσω της συνέντευξης του προέδρου του Ταμείου Στήριξης (αυτού που δημιουργήθηκε για την Ελλάδα και τώρα θα “σώσει” όποια άλλη χώρα έχει πρόβλημα) ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι με τα δανεικά (δάνειο είναι) που θα μας δώσουν οι Γερμανοί θα βγάλουν μέσα σε 3-4 χρόνια μόλις... 600.000.000 ευρώ!


Ιδού η ακριβής δήλωση:.....
 
 
"Πρόκειται για εγγυήσεις και όχι στην πραγματικότητα για ρευστό. Κανείς δεν παίρνει τίποτα από το Γερμανό φορολογούμενο. Είναι αντίθετα πιθανό η Γερμανία να έχει κέρδη από τη συνεισφορά της στο ταμείο αυτό. Μόνο στην περίπτωση της Ελλάδας, αυτά θα φθάσουν ως τα 600 εκατομμύρια ευρώ, γιατί οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώσουν ένα είδος επιτοκίου επί της βοήθειας αυτής"

Ο κύριος λέγεται Κλάους Ρέγκλινγκ (θυμηθείτε τον γιατί μας άνοιξε τα μάτια), όμως είναι καιρός να θυμηθούμε και άλλους κυρίους.


Θυμηθείτε την κ. Μέρκελ που έλεγε ότι η Ελλάδα δεν αντέχει να βγει να δανειστεί από τις αγορές, θυμηθείτε τον κ. Ομπάμα που έλεγε το ίδιο και έσπευδε να βοηθήσει την Ελλάδα να πάρει βοήθεια και από το ΔΝΤ... όλοι για το καλό της χώρας, για να γλιτώσουμε από τους κερδοσκόπους των αγορών.


Για τη δική τους κερδοσκοπία, ούτε κουβέντα!


Βγαίνουν τόσο χαμένοι βοηθώντας την Ελλάδα που ο πολύς κύριος Πόουλ Τόμσεν μας είπε ότι αν χρειαστεί θα μας δώσουν κι άλλα δάνεια (απ' την καλή τους την καρδιά).


Υ.Γ.

Μην ανησυχείτε για τα έξοδα αποστολής των εξώφυλλων πίσω στη Γερμανία, οι ίδιοι οι συντάκτες του Focus είχαν βάλει και γραμματόσημο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου