Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.AddThis

Bookmark and Share

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Οι Τούρκοι μαθαίνουν τα παιδιά τους πόλεμο, εμείς… "ανοχή"!


το είδαμε στο ιστολόγιο gianniotis, elkosmos

Το ΚαστοριαΝΟ σαφέστατα δεν προτείνει τα Ελληνόπουλα να πάρουν τα άρματα.. 
  Η αναδημοσίευση αυτής της ανάρτησης έχει ως στόχο αφ ενός να επιδείξει τον τρόπο που "εκπαιδεύουν" οι γείτονές μας τα παιδιά τους, αφ' ετέρου να καυτηριάσει τη στάση που κρατά το Ελληνικό υπουργείο "Εθνικής" παιδείας κλπ κλπ κλπ...... Ζητά τα στόματα των Ελλήνων Υπουργών και Προέδρων (σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι ντόπιοι βουλευτές)  να σταματήσουν να αναγγέλλουν καταργήσεις σχολείων από τη μια και από την άλλη να χτίζουν αστυνομικά τμήματα.
  Τα τουρκόπουλα αυτά της φωτογραφίας φανατίζονται και "εκπαιδεύονται" με τέτοιο τρόπο ώστε στα ανατολικά μας κάποια στιγμή μετά από 5-10 χρόνια όταν τα πιτσιρίκια αυτά θα έχουν πλέον μεγαλώσει θα είναι έτοιμα να επανδρώσουν όλα εκείνα τα αποβατικά σκάφη που αγοράζει συνέχεια η Τουρκία.  Αυτό δεν χρειάζεται να το δούμε ως ευθεία απειλή. Η άριστη τουρκική διπλωματία φροντίζει γι αυτό,  η ΑΠΕΙΛΗ και μόνο αρκεί (κάτι που η Ελλάδα δεν θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μιας και μαζί με την Παιδεία της έχει ξεχαρβαλώσει και τον Στρατό...). Ένα νέο Τουρκικό κράτος στα πρότυπα του Ισραήλ και μια Ελλάδα με πέτρες και σφεντόνες, χωρίς σθένος, χωρίς ταυτότητα, χωρίς εθνική συνείδηση...

   

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία αποστρατικοποιείται, με την αφαίρεση των όπλων των εφέδρων αλλά και την απαγόρευση κατοχής όπλων-αντικών να σηματοδοτεί το διαζύγιο από κάθε τι θυμίζει στους εθνομηδενιστές, εθνική άμυνα και εποποιία, στη γειτονική Τουρκία τα μικρά παιδιά εκπαιδεύονται στο τέλος της σχολικής χρονιάς... στον πόλεμο. Οι δε εφημερίδες δεν κρύβουν την περηφάνια τους: "κάθε Τούρκος είναι γεννημένος στρατιώτης, κάθε Τούρκος πολεμά, κάθε Τούρκος σκοτώνει ανθρώπους".

Τα παιδιά εκπαιδεύονται για τις επιδείξεις που συνοδεύουν το τέλος του ακαδημαϊκού έτους στη γείτονα. Φυσικά, την τιμητική τους έχουν τα σκετς με τον "αγώνα" κατά των Ελλήνων.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον τουρκικό Τύπο, με παιδιά ξαπλωμένα σε χαρακώματα να "πολεμούν", αλλά και πολλά από αυτά να "σκεπάζονται" στο τέλος του σκετς με τουρκικές σημαίες, αναδεικνύουν το πώς αντιλαμβάνονται οι Τούρκοι τα πράγματα, μεριμνώντας για τη συνέχεια της χώρας τους. Φυσικά, ρόλοι επιφυλάσσονται και για τις μαθήτριες, οι οποίες απαγγέλλουν πατριωτικά ποιήματα.
Οι κοινωνίες μεριμνούν για τη συνέχειά τους. Μόνο στην Ελλάδα ο πατριωτισμός είναι κυριολεκτικά αποδιοπομπαίος από την εκπαίδευση.
Οι εθνομηδενιστές εκπαιδευτικοί στη χώρα μας, ενεργώντας είτε με βάση τις ιδεολογικές αγκυλώσεις τους είτε για λογαριασμό άλλων, απονευρώνουν τους μαθητές από κάθε εθνικό αντανακλαστικό, προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια κοινωνία-σκουπιδοτενεκέ απαθών ατόμων, με ατομοκεντρικά ένστικτα και ερεθίσματα. Ποιους βολεύει αυτό; Σκεφτείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου