Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ-ΒΟΜΒΕΣ/ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ.

 από το ιστολόγιο drougos.gr
 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 
ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ-ΒΟΜΒΕΣ/ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ.


Συνεχείς επαφές (τηλεφωνικές και με ΕΜΑΙL) είχα στην διάρκεια της ημέρας με Αμερικανούς- Καναδούς- Γάλλους- Βρετανούς- Γερμανούς αναλυτές και ειδικούς στα θέματα της τρομοκρατίας, σχετικά με το μπαράζ των δεμάτων με εκρηκτική ύλη που εστάλησαν σε διάφορες πρεσβείες και πολιτικούς στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή και ο αναλυτής ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ παρουσίασε τις απόψεις του σε ξένα ΜΜΕ.

Επίσης το απόγεμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Λεωφ Βασ Κωνσταντίνου 7 (απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο) των επικεφαλής των διπλωματικών αποστολών ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ-ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ και του ΓΑΛΛΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΑΜΥΝΑΣ (είναι στην ίδια πολυκατοικία) με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη περιφρούρηση του κτιρίου.

Αναφορικά με κάποια επιπρόσθετα συμπεράσματα. 
 

*ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΟΚΙΜΗ/ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για κάτι πιο ισχυρό και αποτελεσματικό. Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ-ΒΟΜΒΕΣ δείχνει την αυξανόμενη τάση…

*Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ. Επίσης δεν έχει σταλεί μέχρι σήμερα δέμα σε κάποια πρεσβεία Αραβικής χώρας.

*Πάντως η χώρα μας έχει περάσει σε αναβαθμισμένο συναγερμό, κάτι που ισχύει τις τελευταίες εβδομάδες σε ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΑΥΣΤΡΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Τα θέμα είναι ότι η χρονική σύμπτωση των δεμάτων από ΥΕΜΕΝΗ (σαφέστατα πολύ πιο εξειδικευμένα) και το μπαράζ στην ΑΘΗΝΑ έχουν αυξήσει σημαντικά το κλίμα ανησυχίας στις αεροσυγκοινωνίες-αερομεταφορές. ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχουν στοιχεία (μέχρι σήμερα) για κάποια σχέση των όσων συμβαίνουν στην χώρα μας και με εκείνα στην ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.

*Και ενώ η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ απειλεί την ΕΥΡΩΠΗ και τις ΗΠΑ μέσω των παραφυάδων της σε ΜΑΓΚΡΕΜΠ- ΣΟΜΑΛΙΑ- ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ (έστω και αν είναι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο) ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ και ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ. Αφού στέλνουν δέματα σε πρεσβείες και απειλούν (έστω και αν δεν θα έφθαναν στον στόχο τους τα δέματα) ξένους ηγέτες υπολογίσιμων χωρών. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΠΑΡΧΗ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου