Ιστότοπος εναλλακτικής ενημέρωσης, με σταχυολόγηση και παρουσίαση αξιοπρόσεκτων ειδήσεων και απόψεων.






AddThis

Bookmark and Share

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Απειλεί ο Αβραμόπουλος πολίτες, για συνομιλία στο Facebook.

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ



Ιδιωτική συνομιλία πολιτών στο Facebook εξοργίζει τον Δ.Αβραμόπουλο...!

Στην προσωπική σελίδα του τοπικού δημοσιογράφου Αντώνη Παραρά στο Facebook, ανακοινώθηκε χθες η σημερινή επίσκεψη στην Καστοριά του πρώην υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος συναντήθηκε με τον Νομάρχη (και υποψήφιο Δήμαρχο) Καστοριάς, ερχόμενος όμως στην πόλη για τα εγκαίνια ιδιωτικού οφθαλμοϊατρείου(!)
Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο πρώην υπουργός σχολιάστηκε "δυσμενώς" (για να το πούμε κομψά) από δύο φίλους του δημοσιογράφου, οι οποίοι -στην ιδιωτική αυτή συνομιλία- καταμαρτύρησαν βαριές κυβερνητικές αμαρτίες στο Νο2 σήμερα της Ν.Δ.
Ο δημοσιογράφος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και στη διάρκεια συνέντευξης δημοσιοποίησε στον Αβραμόπουλο τα ιδιωτικώς γραφέντα στο facebook, καθώς οι δύο πολίτες υπήρξαν ανέκαθεν ενεργοί στα κοινά και στον κομματικό χώρο της Ν.Δ.και ήταν έτσι μία καλή ευκαιρία για δημοσιογραφικό ¨"νταβαντούρι".
Στη συνομιλία του δημοσιογράφου με τον πρώην υπουργό, ο δεύτερος εξέφρασε την οργή του και απείλησε με μηνύσεις εναντίον των πολιτών για τα όσα γράψανε στο facebook...!
Δήλωσε μάλιστα ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ένα απο τους πολίτες , ο οποίος απέσυρε τις κατηγορίες του (πράγμα που αποδείχθηκε ψευδέστατο, καμία επικοινωνία δεν υπήρξε κατά τον ίδιο τον πολίτη και καμία "δήλωση μετανοίας" δεν πρόκειται να υπάρξει).

Είναι να απορεί κανείς με το θράσος όλων αυτών των πολιτικών που είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη χρεοκοπία της Ελλάδας και για τα βάσανα του ελληνικού λαού, και που αντί να κρύβονται όχι μόνο περιφέρονται κορδωμένοι και αναιδέστατοι καλυπτόμενοι πίσω και απο τη βουλευτική τους ασυλία, αλλά ζητάνε και τα ρέστα απο τους απλούς πολίτες που τους ανέχονται και πληρώνουν με αίμα τον δικό τους "λογαριασμό" !!!

Εδώ ο Αβραμόπουλος (προσέξτε "στυλ" και ύφος, ούτε ο ...Ντεγκώλ να ήταν) με τον
υποψήφιο. για το δήμο Καστοριάς (και νυν Νομάρχη) Κ.Λιάντση στο γραφείο του δεύτερου.

3 σχόλια:

  1. Αίσχος και ντροπή!!!!

    Μας καλείτε να χρησιμοποιήσουμε ΝΤΟΜΑΤΕΣ σε περίοδο λιτότητας?

    Τη στιγμή που όλα τα χωράφια της περιοχής είναι γεμάτα από μισοσαπισμένα μήλα! Χρησιμοποιώντας μήλα αντί για ντομάτες ενισχύουμε παράλληλα και την τοπική παραγωγή! Τα μήλα Καστοριάς έτσι μπορούν να τύχουν καλύτερης διαφήμισης και αντί για βιτρίνες γουναρικών στο Ντουμπάι θα «εξάγουμε» πάγκους σάπιων μήλων έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο! Φανταστείτε το μέγεθος των πωλήσεων μετά τις εκλογές!!!!
    Όσο αφορά τον κ.Αβραμόπουλο.... έεε στην περίπτωσή του κάνουμε και μια εξαίρεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ. σΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΩΣ, ΑΛΛΙΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού πήγαν τα λεφτά:
    http://ermippos.blogspot.com/2010/05/3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή